Informatie & Algemene Voorwaarden
Door het geven van een opdracht zijn de Algemene Voorwaarden automatisch aanvaard. 

Duur van een fotoshoot: 

Een fotoshoot duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. Dit is ruim de tijd om elkaar te leren kennen en om op elkaar in te spelen tijdens de shoot. Het is tenslotte een samenwerking! Mochten we eerder klaar zijn, dan hebben we goed teamwerk geleverd.

Aanbetaling:

Voorafgaand van de fotoshoot word er een aanbetaling van €50,- gedaan. Dit is om de gemaakte kosten te dekken i.v.m eventuele afmelding of annulering. voor meer informatie over de annulering, zie 'Annulering van de reportage'. 

Kosten van extra digitale bestanden:    

Los digitaal HR bestand: € 7,50

5 HR bestanden: €35,00

10 HR bestanden: € 70,00

20 HR bestanden: €135,00

Kosten fotoafdrukken: 

10x15              €  5,00

15x20              €  7,50

20x30              €10,00

30x45              €25,00

Social Media:

De foto's krijg je tweemaal opgestuurd. Eenmaal op Hoge Resolutie, deze bestanden zijn geschikt om af te laten drukken. De andere foto's zijn voorzien van een watermerk en worden op een klein formaat geleverd. Deze foto's zijn bedoeld om te delen op de Sociale Media. 

Commerciele Doeleinden:

Je gaat akkoord met het gebruik van foto’s door Lizette Fotografie voor commerciële doeleinden zoals website, social media, wedstrijden en drukwerk. Wil je dit niet, geef dit dan voor de fotoshoot aan. De beelden mogen niet zonder  toestemming van Lizette Fotografie voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Annulering van de reportage: 

- Wegens ziekte van de klant worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Wel wordt er een nieuwe datum geprikt voor de fotoshoot. 

-Binnen 24 uur voor de reportage zonder reden van ziekte of dergelijke wordt €50,- in rekening gebracht.

-Bij het niet komen opdagen zonder afmelding dient u de volledige factuur te betalen.

De meeste fotoshoots vinden buiten plaats. Bij slecht weer voor het gewenste resultaat wordt er (kosteloos) binnen 2 weken een nieuwe datum geprikt.

 

Reiskosten:

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 

reiskostenvergoeding. Wanneer er gekozen wordt voor een locatie buiten Hellevoetsluis zal er een reiskostenvergoeding van €0,25 per gereden km worden gerekend.

Bewerking van de foto's:

De foto’s worden door mij persoonlijk zorgvuldig uitgezocht en bewerkt. Dit houd in dat ik let op kleur, contrast en compositie. Wil je extra nabewerking? Daar vraag ik een kleine vergoeding van €10,- per bestand. Originele RAW-bestanden zal ik niet overhandigen.

Foto's aanleveren:

De digitale bestanden worden via Wetransfer verzonden. De eventuele afdrukken worden per post verzonden en bij je thuis bezorgd. Ook is het mogelijk om de foto’s op een unieke USB-stick te ontvangen. Hiervoor wordt €7,50 in rekening gebracht.

Digitale bestanden:

De digitale bestanden zullen tot 1 jaar na de shoot worden opgeslagen. Mocht je later nog extra foto's willen bijbestellen, dan kan dit dus binnen 1 jaar na de datum van de fotoshoot. Digitale bestanden worden altijd in JPEG formaat  aangeleverd. Het is niet toegestaan om digitale beelden online te plaatsen of af te laten drukken anders dan is aangeleverd, bijvoorbeeld bewerkt en/of bijgesneden.

 

Foto afdrukken:

Wanneer je de gekozen foto’s wilt laten afdrukken kan ik dit verzorgen. Ik werk hiervoor samen met een professioneel fotolab waardoor ik hoge kwaliteit kan garanderen. Lizette Fotografie is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van fotoafdrukken bij goedkope aanbieders. Ik kan je voor alle fotoafdruk-technieken van professionele  aanbieders  voorzien.