Bruidsfotografie in Rotterdam en omstreken, maar ook door heel Nederland!

 Deze bijzondere dag in jullie leven moet natuurlijk vastgelegd worden.

Om jullie bruiloft rond Rotterdam zo perfect mogelijk te maken let ik op alle details en denk ik mee met de bruid en de bruidegom. Vooraf nemen we de bruiloft samen door tijdens een kennismakingsgesprek, zodat de bruidsreportage precies wordt wat jullie ervan verwachten. Rotterdam heeft tal van mooie plekken waardoor jullie bruiloft uniek wordt! Kijk bijvoorbeeld eens op mijn blog naar de reportage in de Trompenburg Tuinen in Rotterdam. Een unieke en groene tuin, midden in het hart van Rotterdam! 

Lizette Fotografie uit Rotterdam en omstreken zorgt voor een unieke, blijvende herinnering aan jullie bruiloft in Rotterdam.

Bruidsfotograaf kiezen in Rotterdam

Bij het kiezen van een bruidsfotograaf uit Rotterdam is het belangrijkste dat je een klik met de fotograaf hebt en dat de stijl van de bruidsfotograaf bij jullie past. Ik noem mijn stijl:  spontaan, ongedwongen. Ik ben een emotiefotograaf uit Rotterdam met een vleugje journalistiek. Een wat..?? 

Een emotiefotograaf legt alleen de emoties vast zoals ze zijn. Mijn fotografie stijl is losjes en ik gebruik Moment Design technieken om spontane momenten te creeëren. Daar passen dus geen geposeerde en statige foto's bij. Spontaniteit, humor en emoties spelen voor mij een belangrijke rol. Uiteraard zal ik soms hier en daar wat aansturen omdat het licht dan net wat beter valt, maar ik laat jullie bruiloft vooral 'gebeuren'.  Tijdens jullie bruiloft in Rotterdam zal ik de momenten fotograferen zoals ze zijn en houd ik mij meer op de achtergrond. Tijdens de reportage in Rotterdam zal ik het voortouw nemen om geweldige portretten te schieten!

Bruidsfotograaf Rotterdam die met u mee denkt

Out of the box bruidsfoto's

 

Kleurrijke bruidsfoto's in Rotterdam

Bruidsfoto's op de journalistieke manier vastgelegd

Spontaan, vrolijk en humor!

Oog voor emoties en sfeer.

Herinneringen voor altijd vastgelegd

Kies een pakket dat bij je past!

The Perfect Wedding in Rotterdam

Lizette Fotografie maakt unieke bruidsreportages in Rotterdam en omstreken maar ook door heel Nederland. Huwelijksportretten die vol zitten met emotie. Na het zien van de foto's zullen jullie de dag opnieuw beleven. Het is mijn doel als fotograaf om jullie dag nog mooier te maken en alles vast te leggen voor later.

 

Benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is?

Lieve Woorden

 Een super lieve, rustige fotografe die je op je gemak stelt, helemaal vanzelf. Zij heeft onze bruidsfoto’s gemaakt en voor wat wij nu op het voorproefje hebben gezien zijn ze super ! Wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s. Lieve Lizette bedankt dat je erbij was en bedankt voor je gezelligheid en rust tijdens die dag x

—  Name, Title

Tarieven voor jullie Bruiloft

Er zijn momenteel nog 8 plekken beschikbaar voor 2019.

 

Basic 

 

Kennismakingsgesprek

6 uur fotografie

Nabewerking van 200 foto's

Minimaal 10 uur nabewerking

Foto's op  USB-stick

Bruidsalbum 15x15

met 8 spreads

preview online

€ 999,- 

Royaal

 

Kennismakingsgesprek

8 uur fotografie

Nabewerking van 250 foto's

Minimaal 15 uur nabewerking

Foto's op USB-stick

Bruidsalbum 20x20

met 12 spreads

Online blog 

online privé galerij met de foto's

€ 1399,- 

Deluxe 

 

Kennismakingsgesprek

10 uur fotografie

Nabewerking van 300 foto's

Minimaal 20 uur nabewerking

Foto's op USB-stick

Bruidsalbum 30x30

met  15 spreads

Online blog 

online privé galerij met de foto's

€ 1699,- 

Extra uren op jullie bruiloft

Lizette Fotografie bied drie basis pakketten aan. Dit zijn de gemiddelde uren die het meest geboekt worden. Wil je extra uren fotografie? Dit kan voor €125 per uur. Daarvoor krijg je gemiddeld 25 bewerkte foto's extra in je pakket! 

Second Shooter en/of videografie

Lizette Fotografie werkt samen met professionele foto- en videografen in en uit Rotterdam. Ik beschik uit een groot netwerk waarin kwaliteit voorop staat. Het voordeel daarvan is dat we op elkaar ingespeeld zijn en elkaar zeker niet in de weg lopen! Willen jullie graag gebruik maken van een second shooter en/of een videograaf uit mijn netwerk op jullie bruiloft, laat het mij weten! 

Een upgrade van jullie bruidsalbum? Dat kan!

Voor €299 kun je je bruidsalbum upgraden naar een nog luxere versie. Een houten cover, echt leer of een luxe ontworpen logo dat jullie album nog unieker maakt. 

 

Hoe ziet de upgrade eruit?

- Fotoalbum 30x30cm

- 15 spreads

- Zorgvuldig geselecteerd

- Embosing op de cover

- Cover van linnen of kunstleer

(hout op aanvraag)

- Luxe bewaarbox

Nog veel meer mogelijkheden!

1/8

Apparatuur om op te vertrouwen!

Bij bruidsfotografie is het van essentieel belang dat je blind kunt vertrouwen op je apparatuur. Daarom maakt Lizette gebruik van 2 fullframe camera's die beschikken over ieder 2 kaartsloten. Dit houd in dat de foto's per camera op 2 verschillende geheugenkaarten worden weggeschreven. Ook neem ik verschillende lichtsterke lenzen mee naar jullie bruiloft, om zo de beste foto's te kunnen maken in verschillende lichtomstandigheden. Tijdens het feest beschik ik over meerdere flitsers, om ook de feestfoto's goed te kunnen belichten. Wil je hier meer over weten? Vraag het mij gerust en ik leg het je graag uit! 

Recente blogs

December 11, 2019

June 12, 2019

February 5, 2019

February 5, 2019

1/3
Please reload

Meer informatie? Laat gerust een berichtje achter!