Lizette was onze trouwfotografe. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat ze onze speciale dag wilde vastleggen.  Op de dag zelf zorgde lizette ervoor dat ik me nergens druk om hoefte te maken. Ze is creatief, heeft inzicht en luistert naar je wensen. Lizette fotografeert in een stijl die past bij deze tijd en precies bij ons. Lieve lizette, wij zouden je ook bij anderen aanraden. 

Chloe van Houten

Lieve Lizette, wat kan jij fantastisch fotograferen. Voordat we begonnen dacht ik bij mijzelf, hoe gaat dit lukken, foto's maken van onze beweeglijke pup Milly van vijf maanden. Maar het ging super goed. Jij bleef de rust zelve en kroop over de grond tussen de vochtige herfstbladeren opzoek naar perfecte plaatjes. Ik bewonder je inzicht en creativiteit en heb genoten van  hoe leuk je met Milly omging. Dankjewel voor de gezellig ochtend en de prachtige reportage. Nog heel veel plezier met je mooie werk. Nancy

Nancy de Zwart

Vandaag een hele leuke fotoshoot gehad met de hele crew voor onze persfoto's en promotiefoto's. Zeer originele foto's gemaakt! Ik kan niet wachten op het resultaat! Lizette, you the best!

"The Kiddo" Dinesh

We wilden heel graag van 'onze kngf-pup' een mooie herinnering. Een shoot bij Lizette geboekt en kan wel zeggen super mooie en geweldige foto's. Supertevreden!!!!!!

Katja Sipman

Om mijn handgemaakte producten te fotograferen heb ik Lizette benaderd. Als locatie hadden we het strand bedacht. Natuurlijk met windkracht 5-6 want het moet wel een uitdaging blijven!! ;-) Ik ben heel blij met de gekozen composities en het resultaat en als het aan mij ligt volgen er zeker nog meerdere shoots. Misschien wachten we dan op een windstille dag!! Lizette, veel succes nog maar dat komt vast goed!

Conny Andrea

Van mijn zus hebben mijn man en ik een fotoshoot van ons en onze honden cadeau gekregen. De shoot zelf was erg leuk en ontspannen. Daar waren we super blij mee. We zijn naar het Quackjeswater geweest en hebben daar een mooie wandeling gemaakt. Tijdens het wandelen (en korte pauzes) zijn de foto's gemaakt. Gelukkig heeft Lizet geen problemen en veel geduld met hele drukke blije hondjes, zodat ook van onze springveer mooie foto's zijn gemaakt. Als we weer een keer een leuke shoot willen doen gaan we zeker weer even contact opnemen met Lizet. 

Lisette

Ik ben een tijdje terug met Lizette naar het strand gegaan om daar foto's te schieten ter promotie van mijn band. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Ook de sfeer tijdens de shoot was erg fijn! Ik was erg op mijn gemak en dat zie ik dan ook terug op de foto's. Bedankt Lizette voor de leuke dag en de mooie foto's!

 

Bastiaan Visser

Deze zomer heeft mijn vriend, als verrassing voor mij, een fotoshoot geregeld bij Lizette. Super leuk natuurlijk, want hij houd er helemaal niet van om op de foto te staan. Tijdens de shoot konden we heerlijk onszelf zijn, ons grappige, gekke, liefdevolle zelf. Het was een heerlijke middag in het bos en het resultaat was geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar! 

Hiske en Eric

Please reload

Ook een ervaring delen?