Fotograaf Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Goeree-Overflakkee.

Ben je opzoek naar een fotograaf in Hellevoetsluis of in de omgeving van Hellevoetsluis?

Ik ben fotograaf bij Lizette Fotografie en leg alle soorten fotografie vast. Je kunt bij mij terecht voor:

 

 

Waar wordt de fotoshoot gehouden?

De fotoshoots zullen grotendeels buiten plaatsvinden, omdat ik fotografeer met natuurlijk licht. Tijdens een lifestyle newborn sessie fotografeer ik wel binnen, in huiselijke sfeer. Ook hier maak ik gebruik van natuurlijk licht. Ik fotografeer onder andere in Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Rockanje en Goeree-Overflakkee. Heb je een andere mooie/leuke/dierbare plek in gedachten voor een fotoshoot? Dan ga ik graag samen met jullie op pad, om een zo persoonlijk mogelijke fotoreportage te maken, dat echt bij jullie past!

Lizette doet het onwijs leuk en is een gezellige fotograaf. Ze is erg geduldig en heeft zelf goede ideeën. Zo kan iedereen leuk op de foto worden gezet. Ik kan het zeker aanraden. Nog bedankt Lizette en tot snel! 

                                                                        Mirella van Katwijk                                                           

Bruidsfotograaf Hellevoetsluis.

Op zoek naar een trouwfotograaf in de omgeving van Hellevoetsluis? 

Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Lizette Fotografie ziet de mooiste momenten van jullie trouwdag, en daardoor kunnen jullie helemaal genieten van jullie huwelijksdag. Het is belangrijk dat er een ongedwongen sfeer is, dit zal resulteren in sfeervolle en unieke trouwfoto’s. Op jullie trouwdag zal ik op de achtergrond blijven, maar tijdens de reportage zal ik het voortouw nemen en tips geven om zo de mooiste herinneringen te maken voor later. Geen gedwongen foto’s tijdens de trouwreportage maar ongedwongen en vooral met heel veel lol.

Met mijn bruidsfotografie in Hellevoetsluis zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat trouwfoto’s die de juiste momenten van geluk uitstralen. Van het ophalen van de bruid tot het overhandigen van de ringen en het aansnijden van de taart. Lizette Fotografie maakt jullie trouwdag graag onvergetelijk!

Wil je meer informatie over bruidsfotografie? Heb je specifieke wensen? Laat mij het weten en we gaan er samen mee aan de slag.

Hoewel Lizette Fotografie gevestigd is in Hellevoetsluis, betekent dit zeker niet dat ik alleen in Hellevoetsluis bruidsreportages maak. Of dat je nu trouwt in Hellevoetsluis ergens anders binnen of zelfs buiten Nederland, ik kom graag op jullie trouwlocatie langs!