top of page

Bruiloft Jessie & René ZoetermeerEen modern sprookje. Jessie ontmoette haar prins op het witte paard namelijk in Zoetermeer via Tinder. En op 28 mei 2022 traden deze tortelduifjes in het liefdesbootje, op naar een leven vol avontuur. Draken verslaan tijdjes een potje dungeons and dragons, samen bier brouwen, niets is te gek voor dit leuke stel. Ik ben ervan overtuigd, dat zij samen de wereld aan kunnen en hun sprookje kunnen brengen. Deze twee lieverds gaan samen heel lang en gelukkig leven!


Lieve Jessie en René, wat heb ik genoten van jullie mooie dag. Beloof me alsjeblieft dat jullie voor altijd je mooie zelf zullen blijven! De liefde tussen jullie spat er van af, en ik ben heel dankbaar dat ik dit voor jullie heb mogen vastleggen.

Geniet van deze iet wat uit de hand gelopen preview, en beleef jullie sprookje maar heel vaak opnieuw!


Liefs, Lizette

Love & Wedding Photographer

06-10241767


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, (win) acties en informatie?

Volg mij dan op instagram! instagram.com/lizette_fotografie


334 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page