Mijn aller aller eerste blog!

March 6, 2018

 

Welkom op de vernieuwde website van Lizette Fotografie!

 

Vanaf 2018 zal ik ook af en toe een blog bijhouden om jullie op de hoogte te houden van wat er allemaal gebeurd rondom Lizette Fotografie. Er zullen blogs volgen met handige fotografie weetjes, maar ook natuurlijk blogs van opdrachten. Dit doe ik nu al zoveel mogelijk via Facebook. 

 

Ik zal mij eerst nog even kort voorstellen voor diegene die mij nog niet kennen! 

 

Ik ben geboren in 1992 in Spijkenisse. Ik woon nu sinds 2 jaar in Hellevoetsluis met mijn vriend Martin en ons zoontje Lucas van 1,5 jaar. 

 

Mijn passie voor fotografie begon zo'n 5 jaar geleden toen ik naar de fotoclub ging in Spijkenisse.  Daar leerde ik de basis van de fotografie. Het was er altijd heel gezellig, en uitdagend omdat er elke maand een thema was. De winnaar van de maand kwam op de homepage van de website. Toch wel een eer! Ik probeerde er elke keer weer iets moois van te maken, maar tussen alle ervaren leden was dat soms best een uitdaging! Ik haalde regelmatig de top 3 en werd zelfs foto van het jaar!

 

Na 1,5 jaar stopte ik op de fotoclub, omdat ik het erg druk kreeg met mijn studie Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Ik studeerde versneld af, en na een half jaar een tussenjaar te houden begon ik op de Pabo. In dat tussenjaar begon het eigenlijk allemaal. ik had nu tijd om mij de focussen op de fotografie, en al snel volgde er verschillende kleine opdrachten. Eenmaal begonnen op de Pabo, klopte er iets niet. Ik bleef fotografie opdrachten binnenkrijgen, en merkte dat ik daar pas echt gelukkig van werd! Na het eerste studiejaar heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestopt op de Pabo. Achteraf geen moment spijt gehad! Want de ene na de andere opdracht volgde. Zelfs een paar trouwerijen! Het werd steeds moeilijker om te combineren met mijn werk in het tuincentrum.

 

In september 2017 ook die knoop doorgehakt. Vanaf nu ga ik 200% voor de fotografie! Een spannende stap, maar wat is het leuk! Elke keer weer toffe opdrachten. Ik mag het hele land doorrijden voor trouwerijen, zakelijke opdrachten maar vooral mooie bijna-mama's en lieve baby's! Als je een fotoshoot bij mij hebt gedaan, heb je mij vast een keer horen zeggen:

 

Ik heb echt het aller leukste werk wat er is! 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten