Bruiloft oude stadhuis Hellevoetsluis

July 7, 2018

Het is weer een jaar geleden dat Thijs en Angela trouwden! Dit was ook weer zo'n fijne dag, relaxte sfeer en vooral hele lieve mensen.  Het was ook een hele bijzondere dag, want er werd niet één, maar twee keer getrouwd! Thijs zei niet alleen JA tegen zijn vrouw, maar ook JA tegen zijn dochter. En dat wil toch elk klein meisje? 

 

'The Getting Ready'

Wat ik zelf altijd een heel bijzonder moment vind, is het aankleden en klaarmaken van de bruid. Je voelt de spanning van de grote dag, en langzaamaan ontpop je tot een echte bruid. Zo ook bij Angela en hun dochter, een ware prinses. 

 

 

 

 

 

 

The First Look

Zolang hebben jullie al naar dit moment uit gekeken! En dan is het eindelijk zover. Jullie trouwdag! Hoe ziet zij eruit? Hoe ziet hij eruit? Zullen we matchen met elkaar? Zal hij mijn jurk mooi vinden? Ik denk dat er bij een bruid wel 100 vragen door haar hoofd zullen spoken op zo'n moment. En dan is het zover. De telefoon van de ceremoniemeester gaat en de woorden: 'hij is onderweg!' zijn gesproken. Nu gaat jullie trouwdag echt beginnen.