Bohemian bruiloft in Vlaardingen

July 17, 2018

Afgelopen zaterdag op 14 juli 2018 trouwde Chanina met haar Rick! Helemaal in Bohemian style gekleed en overal aan gedacht. Chanina droeg een crop-top met hoge rok, en een prachtige bloemenkrans in haar haar. De polscorsage die zij om had maakte het helemaal af! Ook de kinderen waren helemaal in stijl en waren echt om op te eten zo schattig!! 

 

Sochtends kwamen Rick en Sam in een old school VW busje aan om Chanina en Fleur op te halen. Na de lunch in de tuin met familie en vrienden vertrokken wij naar de Tuinen van Trompenburg in Rotterdam voor de reportage.

 

Tuinen van Tromenburg

Toen ik vorige week Chanina aan te telefoon had om de laatste details door te nemen, vertelde zij dat ze graag de reportage wilden in de Tuinen van Tromenburg in Rotterdam. YES!! Deze locatie stond al zo lang op mijn lijstje! Een enorm grote tuin met allerlei verschillende soorten bloemen, bomen en planten. Blijer kun je mij niet maken! Het was er zo romantisch.. Plaatjes om bij weg te dromen!

 

 

 

 

 

 

 

Ceremonie

Aangekomen bij de trouwlocatie volgde er eerst een borrel met familie en vrienden. Daarna werd de BBQ aangestoken en konden de kids er zelf pizza's maken in de steenoven. De Vreemde Vogel in Vlaardingen is DE perfecte plek voor een boho wedding! Er stonden tipt's voor de kinderen in in te spelen, er hing een schommel en de band MoonAbout zorgde voor een geweldige sfeer. Na het eten was het tijd voor de ceremonie. 

Rick kwam met zijn moeder naar voren om daar op zijn Chanien te wachten. Zij werd traditioneel weg gegeven door haar vader. Het is altijd zo bijzonder om te zien hoe de vaders van bruiden dan toch emotioneel worden! Het is en blijft toch hun 'kleine meisje' dat ze officieel uit handen geven.