Herfst bruiloft in Nieuwegein

November 23, 2018

Ruim een jaar geleden ontmoetten Loraine, Martijn en ik elkaar. Loraine en ik zaten in een gezamenlijke Facebookgroep voor vrouwelijke ondernemers. Ze zag mijn pagina voorbij komen en nam contact met mij op. We spraken af voor een kennismakingsgesprek en dat klikte gelijk! 

Al snel kreeg ik te horen dat ik hun bruiloft op 16 november 2018 mocht vastleggen. 

Vorige maand spraken we elkaar nog een keer om de laatste details van hun bruiloft door te nemen.

En dit is de sneakpreview van het eindresultaat.

 

De 'getting ready'

Vrijdag 16 november was het eindelijk zover! Loraine en Martijn waren samen thuis en maakten zich, in aparte kamers, klaar voor de bruiloft. Er was een hele relaxte sfeer. Ze wisten wel al van elkaar wat ze aan zouden hebben. Loraine en Martijn doen namelijk echt alles samen! 

Tijdens de "first look" betrapte ik Martijn toch op een paar kleine zenuwen. Het plaatje is nu helemaal af! 

 

 

 

 

 

 

De Reportage 

Onderweg naar Nieuwegein was het erg mistig in de ochtend. Toen we in het bos aankwamen voor de reportage kwam de zon plotseling door en begon de temperatuur iets op te lopen! Gelukkiger kun je mij niet maken. Het bos kleurde zich met prachtige herfsttinten! De prachtig roze trouwjurk van Loraine kwam helemaal tot zijn recht.! Ik stel voor, om het trouwseizoen te verplaatsen naar de herfst! Dit wil ik namelijk echt vaker! Special credits naar de ceremoniemeester van Martijn en Loraine: Klaas! Een geweldige assistent tijdens de reportage! Dank daarvoor.