Lifestyle Newbornshoot Bram

April 1, 2019

Op 4 januari werd ik om 05.15 wakker gebeld. 'Liz.. de baby is er! Je bent tante!!' 

Yes! Wat een fantastisch nieuws! Ik zat natuurlijk gelijk op een roze (of meer een blauwe) wolk, want mijn neefje is geboren! Het maakte niet meer uit dat het mega koud was buiten en dat ik in mijn pyjama in de auto stapte. Binnen 20 minuten was ik met mijn gezin bij mijn zus thuis om de kleine te bewonderen. Wat een prachtig ventje! 

 

In de middag ben ik terug gegaan om de foto's te maken voor het geboorte kaartje. Wat een eer! Bram is mijn jongste modelletje, toen 10 uur oud toen ik hem voor het eerst fotografeerde.

 

Een wakker en nieuwsgierig ventje houd mij de hele shoot geïnteresseerd in de gaten. Continu volgt hij mij met zijn mooie grote ogen. Bram heeft natuurlijk een speciaal plekje in mijn hart, omdat het mijn eerste neefje is. Zelf ben ik moeder van Lucas, die nu 2,5 is, maar tante zijn is toch weer een extra speciale titel!

Ik vind het tijdens deze shoot vooral leuk om te zien hoe mijn zus veranderd is in een zorgzame moeder. Ook papa Yorma is een hele verliefde vader. De blikken die ik vang tijdens de shoot zeggen genoeg. Dit lieve ventje is in een heel warm en liefdevol nestje geboren en wordt overspoeld met liefde!