Lifestyle Newbornshoot Jolien

March 12, 2019

Hoera! Een meisje voor mijn lens! Na tal van jongetjes te hebben gefotografeerd, nu een meisje! En wat voor een.. Een heerlijke lachebek! Welkom op de wereld lieve Jolien!

 

De papa en mama van Jolien ken ik inmiddels goed. Ik mocht hun bruiloft fotograferen, twee keer een zwangerschapsshoot (op locatie en een melkbadshoot) en nu dus de kleine meid fotograferen tijdens de lifestyle newbornshoot. Het is ontzettend leuk om met klanten mee te groeien en iedere keer weer ben ik zo dankbaar voor het vertrouwen! 

 

Jolien werd geboren op 21 december 2018 in het ziekenhuis dus papa Michel en mama Brenda hadden een vervroegt kerstcadeau! Jolien ontmoette ik op 16 februari, toen zij 8 weken was. Bij een lifestyle newbornshoot maakt de leeftijd niet uit wanneer de shoot gepland wordt. Zelf vind ik vanaf de 6 weken ontzettend leuk om te doen, omdat je dan echt contact kunt maken met de baby en je een lachje kunt krijgen! En Jolien was echt een enorme lachebek! Heerlijk, wat een vrolijk meisje! Maar ook modellen worden moe.. Dus na mij heel lang in de gaten te hebben gehouden, is het kleine meisje toch in slaap gevallen. Hier de reportage van Jolien, die stiekem al helemaal tot over haar oren verliefd is op haar papa. En andersom ook ;)