Loveshoot in de duinen van Hellevoetsluis

March 12, 2019

Een Loveshoot is een geweldig leuk uitje om samen met je lief te doen! 

Even samen wegdromen over alle mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt en dromen over wat de toekomst jullie gaat brengen.  Vaak wordt een Loveshoot ook gedaan ter voorbereiding van jullie trouwerij. Zo kunnen jullie vast wennen om op de grote dag voor de lens te staan tijdens de bruidsreportage en hebben jullie gelijk mooie foto's voor op de trouwkaarten! twee vliegen in één klap dus! 

 


Sophie en Martin ken ik nu al een tijdje. Toen zij 1 jaar getrouwd waren kwamen ze bij mij terecht voor hun after - wedding shoot. Nog 1 keer samen in trouwkleding, de reportage overdoen. Want op hun eigen bruiloft kwam het met bakken uit de hemel. Inmiddels mag ik wel zeggen dat ze vaste klant zijn. Elk jaar komen ze terug voor een fotoshoot, en dit maal op het strand! En ook al was het gevoelstemperatuur -15 graden, dat maakte voor hen niets uit. De liefde spat er vanaf! 

 

Kijk je mee naar de Loveshoot van Martin en Sophie? Laat in de reacties weten of je ook een Loveshoot zou doen met je geliefde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook eens voor de camera staan met je partner? kijk dan gerust op mijn site www.lizettefotografie.nl voor mijn uitgebreide portfolio.