Bruiloft Lickebaerdshoeve Maasland

October 22, 2018

25 augustus 2018 was de dag van Marissa en Dimitri! Wat een geweldig stel is dit. Ik heb zo enorm gelachen met die lieve stel! Van begin tot eind, in 1 woord, fantastisch!

 

Getting ready Bruidegom

's ochtends was ik al vroeg bij Dimitri om het aankleden vast te leggen. Dimitri was lekker relaxt, want zenuwen? Waarom? Hij en Marissa zijn al 20 jaar samen en ze hebben 2 kinderen. Dus nee, van zenuwen waren geen sprake. Fijn voor mij, dan kan ik gewoon lekker mijn ding doen, zonder de bruidegom eerst gerust te hoeven stellen. 

Tijdens de getting ready van Dimitri waren zijn beste vriend en vader aanwezig. Dat werk voor mij altijd prettig, een klein en intiem gezelschap, zodat ik mij op de kleinste details kan focussen. Details zoals emoties en blikken onderling, manchetknopen, en.. Schoenen. Tijdens de detailfoto van de schoenen kwamen we erachter, dat beide schoenen op een hele andere manier geknoopt waren! Dus Dimitri's best man boog zich (letterlijk) over de schoenen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Getting Ready Bruid

Na het aankleden van de bruidegom, ben ik als een speer naar Marissa gereden, die samen met de kinderen bij haar ouders thuis ging omkleden. Ze waren al naar de kapster en visagist geweest terwijl ik bij de bruidegom was. we konden gelijk naar boven om de jurk aan te trekken. Het was zo leuk om te zien hoe betrokken iedereen gelijk was. Een zus van de bruid en de moeder van de bruid zorgden dat de twee meisjes klaar werden gemaakt, weer een ander boog zich over Marissa. De blikken van de twee meisjes toen ze hun mama in de prachtig poeder roze jurk zagen, was echt goud waard! Hun mama was een prinses geworden!