Bruiloft Oude Dorpskerk Spijkenisse

September 22, 2018

Hoera! Sander en Marjolein zijn vandaag 1 jaar getrouwd! 

Op 22 september 2017 zeiden zij tweemaal volmondig JA tegen elkaar. Ik had het geluk dat ik niet alleen bij de ceremonie in het stadhuis aanwezig mocht zijn, maar ook bij de emotionele kerkdienst in de dorpskerk van Spijkenisse. De sfeer van de dag was echt top! Stiekem heb ik ook een traantje weggepinkt van achter mijn camera. Tja, sorry. dat gebeurd nog wel eens haha! 

 

Aankleden

Tijdens het aankleden was ik bij Marjoleins ouderlijk huis. Haar slaapkamer was nog helemaal in tact en dat gaf zo'n bijzondere sfeer! Samen met haar moeder maakte zij zich klaar voor haar grote dag. Sander zou haar later die ochtend komen ophalen. Zichtbaar zenuwachtig kon Marjolein het niet laten om toch af en toe uit het raam te spieken of Sander al in de buurt was. Het is voor mij altijd leuk om opzoek te gaan naar een persoonlijke touch. Zo vond ik de babyschoentjes van Marjolein die zij had gedragen, en een mooie spiegel van oma, wat onverwachts helemaal in het Thema van de dag paste!