Met de watertaxi naar de trouwlocatie in Rotterdam

June 10, 2018

 Vorig jaar gaven Chris en Samyra elkaar het ja-woord met de skyline van Rotterdam op de achtergrond! Wat een te gekke locatie is Eau-Lounge zeg! Heerlijk bij het water, waar wij 's avonds ook nog konden genieten van een mooie zonsondergang. Een bruiloft die mij zeker nog lang bij zal blijven. hier volgt een kleine terugblik. 

 

Aankleden van de bruid

's Ochtends kwam ik aan bij hen thuis. Samyra begroette mij met haar krulspelden nog in het haar. De kinders waren super enthousiast en hadden er zoveel zin in! Want ook voor hen zou het een hele bijzondere dag worden. Na het aankleden van het kroost was het de beurt aan Samyra om zich om te toveren in een schitterende bruid. Toen Chris haar kwam ophalen schoot hij natuurlijk wel even vol, want wauw! Wat is ze mooi! Dit zou vanaf vanmiddag zijn vrouw zijn! 

 

 

Watertaxi en Loveboat

Chris en Samyra wonen in een schitterend huis, aan het water. Speciaal voor de bruiloft hadden zij geregeld dat de dag-gasten met de watertaxi werden opgehaald en naar de locatie gebracht zouden worden. Chris en Samyra zouden zelf met een andere boot naar de locatie gaan. Niet wetend dat er aan boord nog een kleine verrassing zou zijn! Eenmaal aangekomen bij de locatie stonden familie en vrienden het bruidspaar op te wachten op de kade. Super mooi om al die blije gezichten te zien! Eau-Lounge was schitterend aangekleed en overal kwam de pioenroos weer in terug. Een van de mooiste bloemen als je het mij vraagt! 

 

 

 

 

Trouwceremonie bij Eau-Lounge Rotterdam 

De ceremonie bevatte alle aspecten voor een geslaagde trouw! Er werd veel gelachen, af en toe een traan, maar vooral mega veel liefde. Deze twee lieverds hebben samen al heel wat mee gemaakt, maar jeetje, wat zijn zij er sterk uitgekomen. Liefde overwint tenslotte echt alles. De liefde en tranen kwamen ook weer terug tijdens een van de speeches. Wat boft Samyra met zulke lieve vriendinnen!