top of page

Award Winning Wedding Photographer

Damn.. Een hele mond vol!

Welkom bij Lizette Fotografie, Award winning trouwfotograaf uit regio Rotterdam! Ik ben nog steeds sprakeloos. Sinds september 2022 draag ik met trots deze titel, een bekroning op jarenlang hard werken en mijn voortdurende zoektocht naar manieren om jullie trouwverhaal nog beter in beeld te krijgen. Ik streef er altijd naar om mezelf tot het uiterste te duwen om jullie echte emoties en verhalen vast te leggen tijdens jullie bruiloft. Zo creëren we samen de mooiste herinneringen voor jullie toekomst. Maar dit alles zou niet mogelijk zijn zonder jullie vertrouwen. Wat een geweldige bruidsparen heb ik mogen ontmoeten, die mij volledige vrijheid geven om te doen wat ik het liefste doe!

trouwfotograaf zuid holland
Trouwfotograaf-AWARD-WINNER-white-300x150.png
this is reportage cirkel.png

Waarom kiezen voor Lizette Fotografie?

Als award winning trouwfotograaf ben ik gepassioneerd door het vastleggen van jullie liefdesverhaal op de mooiste dag van jullie leven. Mijn jarenlange ervaring en toewijding aan mijn vak hebben geleid tot de erkenning van mijn werk met prestigieuze weddingawards in 2022. Ik blijf echter altijd streven naar verbetering en ben voortdurend op zoek naar creatieve manieren om jullie verhaal nog beter in beeld te brengen.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Ik geloof dat de echte schoonheid schuilt in de spontane momenten, de oprechte glimlachen en de liefdevolle blikken tussen jullie als bruidspaar. Daarom streef ik ernaar om jullie dag zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, zonder poseren of geforceerde poses. Ik wil dat jullie jezelf kunnen zijn en dat jullie liefde voor elkaar op een oprechte manier wordt weerspiegeld in de foto's.

Mijn werkwijze:

Als trouwfotograaf neem ik de tijd om jullie als bruidspaar te leren kennen. Ik luister naar jullie wensen en ideeën, zodat ik jullie verhaal op de meest persoonlijke manier kan vastleggen. Op jullie grote dag ben ik discreet aanwezig en leg ik de mooiste momenten vast zonder de flow van de dag te verstoren. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere details en spontane momenten om jullie trouwreportage uniek te maken.

Waarom vertrouwen op Lizette Fotografie?

Het vertrouwen van mijn bruidsparen is voor mij van onschatbare waarde. Ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van jullie speciale dag en ik zal er alles aan doen om jullie verwachtingen te overtreffen. Mijn award winning titel is een erkenning van mijn toewijding aan mijn vak en mijn constante streven naar verbetering.

Enthousiast geworden over de trouwfoto's? 

Kom vrijblijvend kennis maken met Lizette Fotografie! 

 

 Ik ontvang jullie graag met een kop koffie of thee en wat lekkers erbij, om al jullie wensen te bespreken voor jullie bruiloft! Geen wens te groot, geen droom te vaag. Ik denk graag met jullie mee en maak graag een pakket voor jullie op maat. Zie ik jullie snel? 

Liefs, Lizette 

bottom of page