Hier vind je de meest recente fotografieblogs van

Lizette Fotografie 

December 11, 2019

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd, en de datum staat vast. Het plannen van jullie bruiloft kan nu echt beginnen! Met volle moed gaan jullie te werk. Vaak wordt als eerst de trouwlocatie gezocht en de jurk en dan: de fotograaf. Al snel kom je een hele waslijst tegen met tientallen fotografen. Hoe weet je nu welke fotograaf bij jullie past? Als bruidsfotograaf heb ik een paar goede tips voor jullie waar je op kan letten.

1. De stijl van de fotograaf

Ieder bruidspaar heeft een eigen smaak en elke f...

June 12, 2019

Bruiloft landgoed Huis De Voorst in Eefde.

Het trouwseizoen van 2019 startte voor mij met een knaller van een bruiloft! Op 10 mei 2019 ben ik samen met mijn second shooter Nanda naar Eefde afgereisd om de mooiste dag van Sanne en Wesley te fotograferen! 

De 'Getting Ready' in het koetshuis

Boven in het Koetshuis fotografeerde ik de voorbereidingen van Sanne. Beneden stond Wesley haar op te wachten en legde Nanda alle laatste details vast. Het voordeel van twee fotografen! Zo missen we geen mom...

April 1, 2019

Op 4 januari werd ik om 05.15 wakker gebeld. 'Liz.. de baby is er! Je bent tante!!' 

Yes! Wat een fantastisch nieuws! Ik zat natuurlijk gelijk op een roze (of meer een blauwe) wolk, want mijn neefje is geboren! Het maakte niet meer uit dat het mega koud was buiten en dat ik in mijn pyjama in de auto stapte. Binnen 20 minuten was ik met mijn gezin bij mijn zus thuis om de kleine te bewonderen. Wat een prachtig ventje! 

In de middag ben ik terug gegaan om de foto's te maken voor het geboor...

March 22, 2019

Hieperdepiep, Hoera! Vandaag is Kai 1 jaar geworden, en dat vieren we met een terugblik van de Lifestyle Newborn fotoshoot.

Een jaar geleden heb ik lieve Kai op de foto gezet in Hellevoetsluis, samen met zijn ouders en grote broer Lucas tijdens een Lifestyle newborn fotoshoot. Zijn ouders en broer kende ik al wat langer, omdat ik ook de bruiloft mocht fotograferen van zijn papa en mama. En nu is Kai het nieuwe gezinslid van deze lieve familie, tijd voor een feestje dus, en een terugblik op de li...

March 15, 2019

Je hebt er lang naartoe geleefd en eindelijk staat dan de vakantie voor de deur! Of je nu in het vliegtuig stapt, naar de camping gaat of lekker thuisblijft, in de vakantie worden altijd foto's gemaakt! mooie foto's van de zonsondergang, het lekkere eten en selfies bij de waterval. Heel leuk allemaal, maar hoe leuk is het om juist op vakantie een leuke fotoshoot te doen?

Ik ben net terug uit Mallorca en heb daar een fotoshoot gepland met mijn gezin. Dit is voor ons een leuke manier of goede foto'...

March 12, 2019

Hoera! Een meisje voor mijn lens! Na tal van jongetjes te hebben gefotografeerd, nu een meisje! En wat voor een.. Een heerlijke lachebek! Welkom op de wereld lieve Jolien!

De papa en mama van Jolien ken ik inmiddels goed. Ik mocht hun bruiloft fotograferen, twee keer een zwangerschapsshoot (op locatie en een melkbadshoot) en nu dus de kleine meid fotograferen tijdens de lifestyle newbornshoot. Het is ontzettend leuk om met klanten mee te groeien en iedere keer weer ben ik zo dankbaar voor het ver...

March 12, 2019

Een Loveshoot is een geweldig leuk uitje om samen met je lief te doen! 

Even samen wegdromen over alle mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt en dromen over wat de toekomst jullie gaat brengen.  Vaak wordt een Loveshoot ook gedaan ter voorbereiding van jullie trouwerij. Zo kunnen jullie vast wennen om op de grote dag voor de lens te staan tijdens de bruidsreportage en hebben jullie gelijk mooie foto's voor op de trouwkaarten! twee vliegen in één klap dus! 


Sophie en Martin ke...

February 5, 2019

Op 31 augustus 2018 mocht in naar het hoge noorden afreizen om de bruiloft van Jelle en Nienke vast te leggen. Ik deed dit als secondshooter bij Alvafotografie. Wat een heerlijke dag was dit! Heerlijk weer, lief bruidspaar, toffe locatie en een prachtige zonsondergang. Wat wil je nog meer als bruidsfotograaf? 

The Getting Ready

Mijn dag begon bij de voorbereidingen van de bruidegom. Jelle was in zijn ouderlijk huis, met zijn broers, zussen en ouders. Hoe leuk om de dag zo te starten! Bui...

February 5, 2019

29 augustus 2018 was de mooiste dag van Niels en Suzanne. Deze Bruiloft fotografeerde ik als secondshooter bij Alvafotografie. Ik ontmoette Niels in Hotel Nassau in Breda.  Alva fotografeerde de Getting Ready bij bruid Suzanne. Het voordeel van een vaste secondshooter is dat je op deze manier niet alleen extra foto's op de dag zelf krijgt, maar ook een compleet overzicht kunt maken. Zo zijn er vier paar ogen die de dag voor jullie vast kunnen leggen! Hierbij een klein overzicht van de dag van Ni...

November 23, 2018

Ruim een jaar geleden ontmoetten Loraine, Martijn en ik elkaar. Loraine en ik zaten in een gezamenlijke Facebookgroep voor vrouwelijke ondernemers. Ze zag mijn pagina voorbij komen en nam contact met mij op. We spraken af voor een kennismakingsgesprek en dat klikte gelijk! 

Al snel kreeg ik te horen dat ik hun bruiloft op 16 november 2018 mocht vastleggen. 

Vorige maand spraken we elkaar nog een keer om de laatste details van hun bruiloft door te nemen.

En dit is de sneakprevie...

Please reload

Recente blogs

December 11, 2019

June 12, 2019

April 1, 2019

March 22, 2019

1/5
Please reload

Meer informatie? Laat gerust een berichtje achter!