top of page

Een loveshoot is de perfecte manier om de liefde tussen jou en je partner te vieren!

Loveshoots

couple shoot loveshoot rotterdam fotografie

Lang leve de liefde!

Een loveshoot is een unieke manier om de liefde tussen jou en je partner vast te laten leggen! Hebben jullie mooie herinneringen op die ene mooie plek waar jullie eerste date was? Bijvoorbeeld op de schaatsbaan, op de kermis, in het pretpark?  Hoe tof zou het zijn om jullie eerste date nog eens dik over te doen, met alles erop en eraan?! Geen gedwongen poses, maar juist ontspannen en relaxed op de foto. Pak elkaar maar eens lekker goed vast en geniet van het samen zijn! ​

Werkwijze

Samen maken we een plan de campagne om jullie geslaagde date vast te leggen.

Is er een picknick? Gaan jullie iets actiefs doen? Of juist iets wat jullie nog nooit hebben gedaan? Mountainbiken, pottenbakken, rollschaats-disco, you name it! Alles kan en mag, als het maar een romantisch moment voor jullie tweetjes is. Even helemaal qualitytime met elkaar. Omdat jullie er echt een uitje van maken, zullen de foto's automatisch heel ongedwongen en juist heel spontaan zijn. Ik zal her en der wat aansturen om jullie in het licht te zetten, maar verder is mijn ervaring dat het geheel relaxt is! Neem lekker een flesje bubbels mee en vier de liefde zoals dat bij jullie past. Ik ga graag met jullie mee om jullie geluk te fotograferen tijdens de loveshoot! 

loveshoot verlovingshoot
Lizette Fotografie-38.jpg
loveshoot spanje.jpg

Destination loveshoot

Houden jullie van zonvakanties en stappen jullie binnenkort naar een geweldig mooie locatie? Zien jullie jezelf al hand in hand lopen met jullie blote voeten in het zand en horen jullie de golven van de zee al op de achtergrond? Of zoeken jullie juist de bergen op en skiën jullie zo de berg af, en na een sneeuwballen gevecht warmen jullie je op met lekkere Glühwein.  

 

Hoe mega tof zou het zijn om deze momenten te vereeuwigen door een Destination Loveshoot te boeken! Later zullen jullie op deze vakantie kunnen terug kijken en even helemaal weg kunnen zwijmelen naar dit mooie romantische moment van samen. 

Meer weten naar de mogelijkheden van de destination loveshoots? Druk op de knop en ik kom graag met jullie in contact!

Tarieven

Destination Loveshoot 

 

Gaan jullie samen een romantisch een weekendje weg? Naar Venetië,  Parijs, Florence of Barcelona? Ik vereeuwig graag jullie bijzondere tijd! 
Check hier alvast het blog van de loveshoot in Spanje om in de mood te komen! Van welke romantische bestemming dromen jullie?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. De fotoshoot is incl alle bewerkte foto's op hoge resolutie en een 20x20 lite album met 24 pagina's

Loveshoot 

 

Een loveshoot is een geweldige manier om voor jullie bruiloft foto's te laten maken. Zo kunnen we elkaar nog beter leren kennen, en hebben jullie mooie foto's voor de save the date kaarten of op de huwelijksuinodigingen! 

Fotoshoot van 1,5 uur op locatie naar keuze

Nabewerking van de beste geselecteerde foto's

20x20 lite album

€ 475,- 

Lieve Woorden

Having a shoot with talented Lizette was a lot of fun. I had a love-shoot with my partner in Spain and we felt really comfortable and playful. Lizette had a lot of creative ideas and had good instructions to create the perfect pictures in every location. We were flabbergasted by the results of the shoot, the pictures look beautiful!! If you want to have good memories captured in beautiful photos and a lot of fun I definitely recommend you to go with Lizette!

—  Name, Title

Cadeautje! 

Als aandenken van deze bijzondere fotoshoot van jullie samen als koppel krijgen jullie van mij bij de fotoshoot standaard een harmonicaboekje. Hierin kunnen jullie favoriete foto's van de fotoshoot. Upgraden naar een 20x20 album met meer foto's kan uiteraard altijd! hierover meer informatie onder het kopje  'Albums

harmonicaboekje als aandenken
bottom of page