top of page
Lizette Fotografie-1
Lizette Fotografie-21
Lizette Fotografie-17
Lizette Fotografie-1
Lizette Fotografie-5
Lizette Fotografie-14
Lizette Fotografie-23
Lizette Fotografie-9
Lizette Fotografie-18
Lizette Fotografie-7
Lizette Fotografie-11
Lizette Fotografie-11
Lizette Fotografie-22
Lizette Fotografie-13
Lizette Fotografie-4
Lizette Fotografie-13
Lizette Fotografie-5

Luxe Trouwalbums en extra's

Lizette Fotografie uit Hellevoetsluis biedt als extraatje exclusieve albums aan. Want wat is er nu leuker om te pronken met de foto's van de Lifestyle Newborn Shoot? Of de familiereportge gemaakt op het strand van Rockanje? En wat dacht je van het trouwalbum met daarin alle mooiste herinneringen? Neem bijvoorbeeld het medium-album mee naar een verjaardag, succes gegarandeerd! Of bestel na jullie trouwerij of Lifestyle Newborn Sessie een extra mini-album voor ouders, opa's en oma's. Een superleuk cadeau met de mooiste herinneringen. 
 
Alle albums zijn van hoogwaardige kwaliteit waarbij de pagina's nog met de hand worden ingebonden. Je kunt kiezen tussen een mini-album van 15x15 met linnen cover, een medium-album van 20x20 met linnen cover of het deluxe-album van 30x30 met linnen of leren cover.  Alle covers zijn in een kleur naar keuze. Het album wordt door Lizette Fotografie digitaal opgemaakt en online naar je toegestuurd. Je kunt dan alvast het album bekijken en eventuele wijzigingen doorgeven. Zodra het album goedgekeurd is stuur ik het pas naar de levarancier. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp op de cover van jullie album te laten drukken. 

Lizette Fotografie-30.jpg

Fotoalbum 20 x 20

Het mini album bevat 24 pagina's met de mooiste foto's van de fotoshoot. Hier kunnen ongeveer 30 foto's in en het zal zorgvuldig worden opgemaakt. Het 20x20 album heeft een linnen cover in de kleur grijs. Wil je je album helemaal naar eigen ontwerp maken? Dat kan! Vraag bij mij de brochure aan en bekijk wat er allemaal mogelijk is. 

Het 20x20 album zit standaard bij pakket Deluxe inbegrepen, en is eventueel ook los bij te bestellen. Leuk voor opa en oma, of als ouderalbum! 

Lizette Fotografie-19.jpg

Harmonica boekje

Verras je ouders of opa en oma met Harmonica boekje! Dit leuke uitklap boekje kan in ieders broekzak, ideaal om mee te nemen dus! de afmeting is 7,5 x 7,5 cm en is bedrukt op de voor en achterkant.  Er passen maximaal 18 foto's in.

Het Harmonica boekje is standaard inbegrepen bij het basis pakket.

Lizette Fotografie-13-2.jpg

Fotoalbum 30 x 30 

Jullie mooiste herinneringen aan de mooiste dag van jullie leven. Een boek gevuld met  foto's van het aankleden, de 'first look', het jawoord en natuurlijk alle emoties van die dag. 

Een boek dat je overal mee naar toe neemt om te showen hoe geweldig jullie trouwdag was! 

Het boek bestaat uit 30 pagina's met de mooiste momenten.

Standaard inbegrepen bij pakket Deluxe en kan uitgebreid worden naar maximaal 45 spreads. 

bottom of page