Fotoalbum bij je fotoshoot

Lizette Fotografie uit Hellevoetsluis biedt als extraatje exclusieve albums aan. Want wat is er nu leuker om te pronken met de foto's van de Lifestyle Newborn Shoot? Of de familiereportge gemaakt op het strand van Rockanje? En wat dacht je van het trouwalbum met daarin alle mooiste herinneringen? Neem bijvoorbeeld het medium-album mee naar een verjaardag, succes gegarandeerd! Of bestel na jullie trouwerij of Lifestyle Newborn Sessie een extra mini-album voor ouders, opa's en oma's. Een superleuk cadeau met de mooiste herinneringen. 

 

Alle albums zijn van hoogwaardige kwaliteit waarbij de pagina's nog met de hand worden ingebonden. Je kunt kiezen tussen een mini-album van 15x15 met linnen cover, een medium-album van 20x20 met linnen cover of het deluxe-album van 25x25 met linnen of leren cover. 

Alle covers zijn in een kleur naar keuze. Het album wordt door Lizette Fotografie digitaal opgemaakt en online naar je toegestuurd. Je kunt dan alvast het album bekijken en eventuele wijzigingen doorgeven. Zodra het album goedgekeurd is stuur ik het naar de drukker. 

Fotoalbum 15 x 15

Verras je ouders of opa en oma met een mini-album! Dit 15x15 album is makkelijk mee te nemen in de tas, leuk om mee te pronken op een verjaardag of tijdens het kraamfeest. 

Het mini-album is standaard inbegrepen bij Pakket 1. en heeft een waarde van €50,00.

Fotoalbum 20 x 20

Het medium-album bevat 24 pagina's met de mooiste foto's van de fotoshoot. Hier kunnen ongeveer 40 foto's in en het zal zorgvuldig worden opgemaakt. Het medium-album heeft een linnen cover met kleur naar keuze. 

Het Medium-album zit standaard bij pakket 2 inbegrepen en heeft een waarde van €95,00.

Fotoalbum 30 x 30 

Jullie mooiste herinneringen aan de mooiste dag van jullie leven. 

Een boek gevuld met  foto's van het aankleden, de 'first look', het jawoord en natuurlijk alle emoties van die dag. 

Een boek dat je overal mee naar toe neemt om te showen hoe geweldig jullie trouwdag was! 

Het boek bestaat uit 30 pagina's met de mooiste momenten.

Standaard inbegrepen bij pakket Deluxe en het heeft een waarde van €299,-.

Recente blogs

December 11, 2019

June 12, 2019

February 5, 2019

February 5, 2019

1/3
Please reload

Meer informatie? Laat gerust een berichtje achter!