top of page

Even voorstellen
Tadaa! Ik ben het gezicht achter de camera van Lizette Fotografie! Ik fotografeer om de herinneringen van nu, vast te leggen voor later. Bij elke fotoshoot daag ik mijzelf uit om iedere keer weer de beste foto's te schieten die je voor altijd dierbaar zullen zijn. Ik vind het leuk om iedere keer weer creatief bezig te zijn, buiten de kaders te fotograferen en mijn fotografie grenzen te verleggen. 

Ik leef voor emoties. Hoe uitbundiger, emotioneler, spontaner hoe beter! Dit zijn de momenten om vast te leggen, waar je over 25 jaar op terug kijkt en denkt: 'weet je nog, dit moment...' 

Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat mijn klanten in mij hebben zodat ik elke keer weer hun bijzondere moment mag vastleggen. Inmiddels heb ik al heel wat bruidsparen, baby's en families op de foto mogen zetten en ik hoop dit in de toekomst natuurlijk nog veel vaker te mogen doen!

Lizette Fotografie-23.jpg
Lizette fotografie Trouwfotograaf zuidholland
professionele Trouwfotograaf zuid holland

Wie is Lizette?

 

Met mijn ouders gingen we vroeger veel kamperen bij de boer of in de bossen van Staatsbosbeheer. Ik denk dat daar mijn voorliefde voor de natuur is ontstaan. Ik kan in de natuur van de kleinste dingen genieten.  Ik loop het liefst op blote voeten, buiten voel ik mij vrij en kan ik mijn creatieve brein de vrije loop geven. Daarom fotografeer ik ook het liefst in de natuur en maar ik zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. De losse en spontane momenten tijdens de fotoshoot, passen daar helemaal bij.

10 weetjes over mij: 

 

- Dropverslaafd

- Hoe meer kleur, hoe beter!

- Ons huis telt 50+ kamerplanten

- Ik zing heel hard en vals mee met het foute uur

- Familiemens

- I love Disney en Marvel films

- Bloed fanatiek, winnen is belangrijker dan meedoen

- Wij hebben 140+ bordspellen in huis

- Jarig op Halloween maar ik haat horror

- Ik wordt zen van taarten bakken (en eten)

Meer over mij weten? Mail / bel/ app mij voor een afspraak, dan zet ik de koffie en thee met wat lekkers vast klaar! 

bottom of page