top of page
Lizette Fotografie-8
 LF -37
 LF -40
zwangerschapsfotografie Rotterdam
zwangerschapsshoot hellevoetsluis

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie is een mooie manier om je zwangere buik op een unieke manier vast te laten leggen. De fotoreportage is een speciaal moment tussen moeder en de verwachte baby, waarbij je even helemaal kan wegdromen. De fotoshoot zal plaatsvinden op een mooie buitenlocatie naar keuze. Denk aan een romantische setting op het strand van Hellevoetsluis of Rockanje of in een sprookjesachtig bos van Oostvoorne. Tijdens de fotoshoot staan de wensen van de zwangere vrouw centraal. 

Melkbad fotoshoot

Een melkbadshoot is een unieke manier om je mooie babybuik vast te leggen. Je wordt letterlijk verwend en in een warm bad gelegd! De sessie zal plaatsvinden bij mijn lieve zus in haar mooie badkamer. Daar is een ruim bad en de badkamer is voorzien van grote ramen waar veel natuurlijk licht naar binnen komt. Er zal thee en wat lekkers voor ons klaar staan, zodat het echt een verwenmoment is. Ik maak altijd graag gebruik van natuurlijk licht. Daardoor krijg je natuurlijke en frisse foto's en hoeft er niet geflitst te worden. De beste timing voor een zwangerschaps-melkbadsessie is tussen de 25 en 35 weken, zodat het comfortabel is voor moeder en baby.Tijdens de melkbadsessie is er keuze uit 3 kleuren bloemen, welke wij samen vooraf in overleg zullen uitzoeken.

melkbad fotoshoot
zwangerschapsshoot in Spijkenisse

Zwangerschapsshoot op locatie

Lizette Fotografie gaat graag mee naar een mooie locatie om een supermooie zwangerschapsreportage te maken op het strand, bos of ergens anders waar jij je prettig voelt! Het liefste rond zonsondergang, zodat er een mooie fijne sfeer is in de foto's. Hoe romantisch om zo even samen met je partner weg te dromen over jullie aankomend babygeluk. 

Liever een andere locatie? Dat kan natuurlijk ook! Samen zullen wij vooraf al jullie wensen bespreken om er een mooie herinnering van te maken voor later. Een zwangerschapsshoot op locatie is het beste te plannen tussen de 30 en 35 weken. Dat in de babybuik goed te zien en voelt te mama zich vaak fit genoeg om de shoot te doen! Vaak moeten we namelijk even een klein stukje lopen om een rustige plek te vinden. Twijfel je over de locatie? Neem gerust contact op en we bespreken alle mogelijkheden! 

Zwangerschapsjurken

Tijdens de zwangerschapsshoot maakt Lizette Fotografie gebruik van handgemaakte zwangerschaps-jurken. Deze jurken zijn speciaal ontworpen voor de zwangerschapsfotografie en laten je zwangere buik mooi uitkomen. Voorafgaand aan de zwangerschaps-fotoshoot krijg je een overzicht toe gestuurd met de zwangerschapsjurken die ik in mijn collectie heb. Hier kan je  twee zwangerschapsjurken uit kiezen voor tijdens de fotoshoot. In mijn collectie heb ik verschillende maten zwangerschapsjurken dus er zit voor iedereen wat moois bij.

Ben jij in blijde verwachting en wil je graag een zwangerschapsshoot? Neem dan contact met mij op.

Tarieven zwangerschap
zwangerschaps aankondiging
  • Natuurlijke belichting op locatie naar keuze

  • Keuze uit twee zwangerschapsjurken uit mijn collectie

  • Mooie herinnering van een bijzonder moment

  • Ongedwongen en relaxte sfeer tijdens de fotoshoot

  • combinatie korting met een newbornshoot!

  • een mooi album waar de herinneringen in bewaard worden. 

Combinatie Zwangerschaps-
& Newborn fotoshoot

De zwangerschapsfotoshoot is ook in combinatie met een Newbornshoot te boeken. Zo heb je niet alleen een mooie herinnering aan de zwangerschap maar ook aan de eerste dagen van je kindje op deze wereld.

Het is ook mogelijk om de Newbornfotoshoot versneld plaats te laten vinden zodat je de foto's bijvoorbeeld op het geboortekaartje kan gebruiken. Een Newbornshoot vindt meestal plaats in de eerste 21 dagen na de geboorte van je kindje.

lifestyle newborn fotoshoot Brielle
Zwangerschapsjurken

Lieve Woorden

Vanmorgen een zwangerschapsfotoshoot gehad in de sneeuw! Een super leuke ervaring met een goede fotografe, ze stelt je op je gemak en heeft leuke ideeën en mooie jurken die je aan kunt passen. Na de geboorte komen wij zeker terug voor de familieshoot met onze kids! Liefs, Michelle.

—  Name, Title

Tarieven

Locatie

Fotoshoot van 1 a 1,5 uur op locatie naar keuze.

keuze uit 2 speciale zwangerschapsjurken of 2 setjes eigen kleding

Inclusief 30 digitale bestanden op Hoge Resolutie

Harmonica boekje

€ 349

Combi pakket

€75,- Korting!

Zwangerschapsshoot op locatie

t.w.v. €349

&

Lifestyle Newbornshoot bij jullie thuis t.w.v. €349

2x 30 digitale bestanden op Hoge Resolutie

luxe 20x20 linnen album 

incl 20 pagina's

 

nu €599

Melkbad 

Fotoshoot van 1,5 a 2 uur in het melkbad

keuze uit 2 kleuren combinaties met verse bloemen

keuze uit 2 speciale jurken voor in het melkbad

Inclusief 30 digitale bestanden op Hoge Resolutie

Harmonica boekje

€ 399

bottom of page