top of page

Magische Herfstbruiloft op Landgoed Te Werve: Stephanie & Robbie's Liefdesverhaal in Black & Gold

Bijgewerkt op: 14 dec. 2023

Het prachtige Landgoed Te Werve in Rijswijk was het toneel van een betoverende herfstbruiloft, waar liefde, gezelligheid en een vleugje magie samensmolten. Stephanie en Robbie, het stralende bruidspaar, zorgden ervoor dat hun speciale dag een onvergetelijk festijn werd, zelfs op de af en toe regenachtige dag!

Herfstbruiloft met een Vleugje Magie

Het bruidspaar koos voor een herfstthema, en de dag was doordrenkt met de warme kleuren en betoverende sfeer die bij dit seizoen passen. Ondanks een regenachtige start brak de herfstzon door, waardoor het landschap van Landgoed Te Werve nog schilderachtiger werd.


Black Tie en Black & Gold: Het Perfecte Palet

Stephanie en Robbie gaven hun herfstbruiloft een vleugje glamour met het thema 'black tie' en 'black & gold'. De bruid straalde in haar elegante trouwjurk, de bruidegom sloot stijlvol aan met zijn cremekleurige pak. De gouden accenten van de gasten voegden een vleugje luxe toe aan de dag, van de decoraties tot de details op het feest, en een eye-catcher van een taart!


Een Relaxte Sfeer met Gezonde Zenuwen

Ondanks de gezonde zenuwen in de ochtend hing er een super relaxte sfeer op deze herfstbruiloft. Vrienden en familie verzamelden zich om de liefde van Stephanie en Robbie te vieren, waardoor de regenachtige dag alleen maar warmer en knusser aanvoelde.

Kinderen op de Bruiloft: Liefdevolle Levendigheid

De aanwezigheid van kinderen voegde een extra dosis levendigheid toe aan de viering. Van schattige bloemenmeisjes en kleine ringdragers, de kinderen maakten echt deel uit van het liefdesverhaal van Stephanie en Robbie. Hun speelse energie bracht een glimlach op ieders gezicht en zorgde voor onvergetelijke herinneringen en leuke momenten!


Een Knaller van een Avondfeest

Het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel het avondfeest, waar een geweldig DJ-duo en een saxofonist de dansvloer veranderden in een magische ruimte vol ritme. Het Bruidspaar en alle gasten waren zo ontzettend aan het genieten! Het was een fantastische avond, die we afsloten met een paar toffe flitsfoto's rondom het kasteel, en een sparkling exit waarna het bruidspaar in de taxi vertrok naar hun honeymoon.De herfstbruiloft van Stephanie en Robbie op Landgoed Te Werve was niet alleen een viering van liefde, maar ook een herinnering aan de pracht van de herfst. Met de onvergetelijke momenten vastgelegd door Lizette Fotografie en de magische sfeer van black & gold, was deze dag een waar sprookje dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen. Cheers op een jaar vol liefde en geluk voor dit buitengewone bruidspaar!