Geen mens zo aanwezig, als diegene die wordt gemist.

Uitvaart Fotografie

uitvaart fotografie Hellevoetsluis

Het Afscheid

Het laatste afscheid. Dat komt toch altijd sneller dan verwacht. En ineens is het moment daar. De laatste kus, de laatste borrel, de laatste knuffel. Lizette Fotografie zorgt ervoor dat jullie je kunnen focussen op de momenten die er echt toe doen tijdens de uitvaart, namelijk troost vinden en herinneringen ophalen met elkaar. Het moment van het definitieve afscheid wordt toch in een soort roes beleeft. Je bent fysiek wel aanwezig, maar je hoofd is ergens anders. Ik zorg ervoor dat alle details en momenten vastgelegd worden tijdens de uitvaart, zodat je later op een moment wanneer jij er klaar voor bent, nog eens de herinneringen van het afscheid kunt ophalen. 

Werkwijze

Omdat de uitvaart altijd snel geregeld wordt, heb ik graag telefonisch/ via de app contact met jullie. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar zodat we snel al jullie wensen kunnen regelen.  Ook ontvang ik graag van de uitvaartondernemer of van jullie het draaiboek voor de uitvaart, zodat ik precies weet wat jullie wensen zijn, en de praktische informatie hoelaat en waar ik moet zijn. 

Op het moment van de uitvaart zelf zal ik uiteraard zo onzichtbaar mogelijk zijn.  Zo zet ik mijn camera op een stille stand zodat deze bijna niet te horen is, trek ik geruisloze schoenen aan en maak ik geen gebruik van flits tijdens de ceremonie. 

buiten afscheid
Afscheid

Na de Uitvaart

Na de uitvaart zal ik alle foto's uitzoeken en bewerken. Jullie ontvangen van mij de eerste week na de uitvaart een slideshow (kort filmpje met muziek eronder zie: blogs) met daarin een globaal overzicht van de dag. Dit kan een mooi moment zijn om als familie met elkaar te bekijken en jullie ervaringen te delen over de uitvaart. Daarna volgt er een online galerij met daarin de gehele uitvaart reportage waarin jullie de foto's kunnen kiezen voor in het album. 

Jullie ontvangen van mij een afscheidsalbum voor een tastbare herinnering. Deze bestaat uit een grijs linnen kaft met eventueel een naam of andere tekst erop. Wil je liever een afscheidsalbum helemaal op maat en naar smaak laten maken? Kom dan bij mij  langs om de opties te bekijken. Zo maken we er samen een persoonlijke herinnering van.  

Tarieven

Basis 

3 uur fotografie​

75 digitale bestanden

Online gallery

Slideshow, binnen 1 week

Afscheidsalbum

20 x 20 cm | 15 spreads

€ 650,- 

Royaal 

6 uur fotografie​

150 digitale bestanden

Online gallery

Slideshow, binnen 1 week

Afscheidsalbum

20 x 20 | 20 pagina's

€ 1195,- 

Deluxe 

 

8 uur fotografie​

 

Min 250 digitale bestanden

 

Online gallery

 

Slideshow, binnen 1 week

 

Afscheidsalbum + bewaarbox + USB

20 x 20| 24 pagina's

€ 1595,- 

Lieve Woorden

Wij zijn zo blij en dankbaar voor het prachtige fotoboek en de foto's.
We hebben nu een waardige herinnering aan de begrafenis van mijn lieve man, vader, schoonvader en opa. De foto's zijn discreet gemaakt en vol sfeer. Lizette's aanwezigheid om foto's te maken was nauwelijks te merken. Gemaakt met professioneel resultaat.

—  Name, Title

afscheidsfotografie hellevoetsluis
afscheidsfotografie hellevoetsluis

press to zoom
afscheidsfotografie
afscheidsfotografie

press to zoom
uitvaart fotograaf rotterdam
uitvaart fotograaf rotterdam

press to zoom
afscheidsfotografie hellevoetsluis
afscheidsfotografie hellevoetsluis

press to zoom
1/6
Uitvaart Fotograaf Zuid Holland

De fotograaf

Mijn naam is Lizette. 

Ik fotografeer sinds 2016 fulltime bruiloften, gezinnen en families. Sinds 2022 is daar de Uitvaartfotografie bij gekomen. Een eervolle, bijzondere en unieke vorm van fotografie die mij aan mijn hart ligt. 

Ik zorg ervoor dat de liefde en troost tussen jullie familie vastgelegd wordt, zodat jullie na het afscheid met elkaar het moment kunnen verwerken door de foto's terug te zien in het afscheidsalbum. 

Kennismaken met mij? Neem dan contact op.