top of page

Geen mens zo aanwezig, als diegene die wordt gemist.

Uitvaart Fotografie

uitvaart fotografie Hellevoetsluis

Het Afscheid

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor het vastleggen van de emoties en herinneringen van een uitvaart? Dan bent u bij Lizette Fotografie aan het juiste adres. Lizette is gespecialiseerd in documentaire uitvaartfotografie en legt de dag vast zoals deze werkelijk was, met respect voor de wensen van de familie. Mijn stijl is gebaseerd op storytelling en ik streef ernaar om elke foto een verhaal te laten vertellen. Van de kleine details tot de belangrijkste momenten, we leggen alles vast zodat u de herinneringen kunt koesteren.  Lizette Fotografie is beschikbaar in de regio Rotterdam en we werken met verschillende pakketten die zijn aangepast aan uw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartfotografie diensten.

Werkwijze Afscheidsfotografie

Bij Lizette Fotografie begrijpen we dat een uitvaart altijd snel geregeld moet worden. Daarom sta ik graag telefonisch of via de app met u in contact om al uw wensen te bespreken en snel te kunnen handelen. Ook ontvang ik graag het draaiboek van de uitvaartondernemer of van u, zodat ik precies weet wat uw wensen zijn en hoe ik hierop kan inspelen.

Op het moment van de uitvaart zelf zal ik zo onzichtbaar mogelijk zijn. Ik werk met een stille camera-stand, geruisloze schoenen en maak geen gebruik van flits tijdens het afscheid. Hierdoor kan ik de momenten vastleggen zonder de ceremonie te verstoren en zo een blijvende herinnering creëren. Bij Lizette Fotografie draait het om het vastleggen van emoties en het respectvol vastleggen van het laatste afscheid. Neem vandaag nog contact met Lizette Fotografie op voor meer informatie over mijn uitvaartfotografie diensten.

buiten afscheid
Afscheid

Na de Uitvaart

Als documentaire afscheidsfotograaf in Zuid-Holland begrijpen we hoe belangrijk het is om herinneringen te hebben aan het laatste afscheid van een dierbare. Na de uitvaart zal ik alle foto's uitzoeken en bewerken, zodat we een waardevolle herinnering voor u kunnen creëren.

Om deze herinnering te delen met uw familie en vrienden, ontvangt u van mij binnen de eerste week na de uitvaart een korte slideshow met muziek, waarin de eerste foto's van de dag worden weergegeven. Dit biedt u een mooi moment om als familie samen te komen en de ervaringen van de uitvaart te delen.

Daarna ontvangt u een online galerij met de gehele uitvaartreportage, zodat u de foto's kunt kiezen die u wilt opnemen in het afscheidsalbum.

 

Dit album is een tastbare herinnering aan het afscheid van uw dierbare en bestaat uit een grijs linnen kaft, eventueel met naam of tekst erop.

Wilt u liever een afscheidsalbum op maat laten maken? Dan kunt u bij ons langskomen om de opties te bespreken. We streven ernaar om samen met u een persoonlijke en passende herinnering te creëren aan het afscheid van uw dierbare. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartfotografie diensten in Zuid-Holland.

Tarieven

Basis 

3 uur fotografie​

75 digitale bestanden

Online gallery

Slideshow, binnen 1 week

Afscheidsalbum

20 x 20 cm | 15 spreads

€ 650,- 

Royaal 

6 uur fotografie​

150 digitale bestanden

Online gallery

Slideshow, binnen 1 week

Afscheidsalbum

20 x 20 | 20 pagina's

€ 1195,- 

Deluxe 

 

8 uur fotografie​

 

Min 250 digitale bestanden

 

Online gallery

 

Slideshow, binnen 1 week

 

Afscheidsalbum + bewaarbox + USB

20 x 20| 24 pagina's

€ 1595,- 

Lieve Woorden

Wij zijn zo blij en dankbaar voor het prachtige fotoboek en de foto's.
We hebben nu een waardige herinnering aan de begrafenis van mijn lieve man, vader, schoonvader en opa. De foto's zijn discreet gemaakt en vol sfeer. Lizette's aanwezigheid om foto's te maken was nauwelijks te merken. Gemaakt met professioneel resultaat.

—  Name, Title

Afscheidsfotograaf Lizette

Mijn naam is Lizette en ik ben een ervaren documentaire afscheidsfotograaf in Rotterdam en omgeving. Naast mijn fulltime werk als trouwfotograaf ben ik ook gespecialiseerd in uitvaartfotografie sinds 2022.  Ik begrijp dat het laatste afscheid snel geregeld moet worden en ik sta daarom altijd telefonisch en via de app voor jullie klaar. Ik werk onopvallend en geruisloos tijdens de uitvaart en zorg ervoor dat alle details en momenten vastgelegd worden, zodat jullie later in alle rust de herinneringen kunnen ophalen. Na de uitvaart bewerk ik de foto's en ontvangen jullie binnen een week een slideshow met een globaal overzicht van de dag. Vervolgens krijgen jullie toegang tot een online galerij waarin jullie de foto's kunnen kiezen voor het afscheidsalbum. Dit album wordt op maat gemaakt en biedt een tastbare herinnering aan het afscheid van jullie dierbare. Wil je meer weten of kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op.

professionele Trouwfotograaf zuid holland
bottom of page