top of page

Stichting Ambulance Wens

Samen met Stichting Ambulance Wens vervullen wij een laatste droom

Het leven is kostbaar en soms onvoorspelbaar. Voor Rein, Monique en hun 16-jarige dochter Elora brak er een emotionele en heftige periode aan, want Rein is onlangs uitbehandeld in het ziekenhuis. Voor het gezin mocht ik samen met Stichting Ambulance Wens op pad om een wens in vervulling te laten gaan voor Rein en zijn gezin. Het verhaal van hun droom en de onvergetelijke ervaring lees je hier.

De Grote Wens van Rein en Elora

Elora, de 16 jarige dochter van Rein, koesterde een droom die op het eerste gezicht onmogelijk leek. Haar grote wens was dat haar vader haar ooit in een trouwjurk zou zien. Dit verlangen was extra bijzonder, omdat Rein waarschijnlijk niet in staat zal zijn om Elora op haar echte trouwdag te bewonderen, als de tijd daarvoor rijp is. Voor deze speciale gelegenheid had Rein zijn eigen trouwpak aangetrokken van 17 jaar geleden, en deze paste perfect! Ook had Elora voor deze speciale gelegenheid een mooie ring uitgezocht en laten graveren. De droom van elke dochter, met papa trouwen, het ging gebeuren! Het was een prachtige dag met een gouden randje. Er werd gelachen, maar er waren ook tranen. Van besef, verdriet, maar ook van veel trots. Zo bijzonder om hier deel van te mogen uitmaken. De liefde is mooi, op alle vlakken.

Stichting Ambulance Wens - Een Liefdadige Kracht

Stichting Ambulance Wens, een organisatie die zich inzet om de laatste wensen van terminaal zieke mensen te vervullen, ontvingen de wens van Elora en haar vader en besloot te helpen. Deze organisatie heeft al veel levens verrijkt door het vervullen van bijzondere wensen voor mensen in vergelijkbare situaties. Ontzettend veel respect voor alle vrijwilligers die klaar staan om deze mooie momenten werkelijk te maken!

The Honeymoonshop in Rotterdam - Een Gastvrij Gebaar

Om Elora’s wens werkelijkheid te maken, verwelkomde trouwwinkel The Honeymoonshop in Rotterdam het gezin (en ons) met open armen. Het personeel bij The Honeymoonshop deed er alles aan om de ervaring onvergetelijk te maken. Ze zorgden ervoor dat Elora de perfecte trouwjurk kon uitkiezen, er werden schoenen gepast, haaraccessoires bij gepakt, en moeders sluier van vroeger werd tevoorschijn gehaald. Het moment dat Elora in haar trouwjurk stond, omringd door liefdevolle familieleden, was prachtig om iedereen zo zichtbaar te zien genieten. Als kers op de taart mocht ook moeder Monique nog even een trouwjurk aan, en kon Rein zijn geluk niet op, nu had hij twee prachtige bruiden. Ik hoop dat jullie ondanks alle verdriet en zorgen afgelopen tijd, nog even net zo gelukkig voelden als op jullie eigen trouwdag 17 jaar geleden.

Geniet momenten voor het gezin

Deze dag was weer even een flinke reminder aan de kostbaarheid van het leven en het belang van het koesteren van dierbare momenten met onze lieve familie en vrienden om ons heen. Ik hoop dat de foto’s zullen helpen bij een prachtige bijzondere herinnering voor deze lieve mensen.


Aan degene die dit blog lezen wil ik vragen dit met respect te behandelen. Mocht je willen doneren aan Stichting Ambulance Wens kan dat via onderstaande link:

Zelf een Wens in vervulling laten komen?


Leveranciers:

415 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page