top of page
Authentieke trouwfoto's in Nootdorp door Lizette Fotografie - documentaire trouwfotografie
Trouw foto's Slot Moermond Renese
zonsondergang fotoshoot rotterdam trouwfotograaf lizette fotografie
wedisson award, trouwen bij slotmoermond in renesse, trouwen ouddorp, kasteelbruiloft
intieme trouwfotografie den haag park clingendael Lizette Fotografie
Trouw foto's Slot Moermond Renese
Details op je bruiloft
Trouw foto's Slot Moermond Renese
destination wedding photographer loveshoot Barcelona spanje
Trouw foto's Slot Moermond Renese
Unieke documentaire trouwfoto's in Vlaardingen door Lizette Fotografie
kinderen op je bruiloft bij landgoed te werve in rijswijk, gefotografeerd door trouwfotogr
After Wedding Love Shoot Spanje, Barcelona. Lizette Fotografie
Trouwfoto's met een verhaal - Lizette Fotografie
avond feest bruiloftfeest landgoed te werve rijswijk
Intieme Trouwfoto's bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Unieke Trouwfoto's in Spanje

Welkom bij Lizette Fotografie!

Dé trouwfotograaf voor documentaire trouwfotografie uit Rotterdam,
beschikbaar door heel Nederland en daarbuiten!

Ik ben gepassioneerd om de mooiste momenten van jullie grote dag vast te leggen en deze herinneringen voor altijd te koesteren.

Als trouwfotograaf specialiseer ik mij in documentaire trouwfotografie, waarbij ik jullie dag op een authentieke en ongedwongen manier vastleg. Geen geposeerde foto's, maar juist de echte momenten, de spontane emoties en de pure liefde tussen jullie als bruidspaar en jullie dierbaren. Ik geloof dat de beste herinneringen ontstaan wanneer jullie jezelf kunnen zijn en volop kunnen genieten van jullie trouwdag.

Gevestigd vlak bij Rotterdam, Zuid-Holland, ben ik beschikbaar voor bruiloften door heel Nederland. Of jullie nu trouwen in een romantisch kasteel in Limburg, een idyllische boerderij in Friesland of aan het strand in Zeeland, ik reis graag naar jullie droomlocatie om jullie verhaal te documenteren met mijn camera. Lizette Fotografie Is altijd op zoek naar de mooiste momenten, de kleine details en de bijzondere emoties.

Lizette en haar team hebben oog voor spontane glimlachen, traanvolle ogen, intieme omhelzingen en vreugdevolle dansjes op de dansvloer. We vangen deze momenten op een artistieke en stijlvolle manier, zodat jullie trouwfoto's tijdloos en betekenisvol zijn, ook nog jaren na jullie bruiloft.

Ik begrijp dat jullie trouwdag een van de belangrijkste dagen van jullie leven is en ik voel mij vereerd om deel uit te maken van jullie bijzondere moment. Met onze creativiteit zorgen we ervoor dat jullie trouwfoto's een waardevolle nalatenschap worden, die jullie met trots kunnen delen met generaties na jullie.

Als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die jullie bruiloft op een authentieke en documentaire manier vastlegt, ongeacht waar in Nederland jullie trouwen, dan zijn jullie bij Lizette Fotografie aan het juiste adres. Neem contact met mij op om jullie trouwplannen te bespreken en samen de mooiste herinneringen te creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden

Laat jullie unieke verhaal vastleggen op jullie trouwdag!

Bij Lizette Fotografie begrijpen we als geen ander dat jullie trouwdag een van de belangrijkste en meest unieke dagen van jullie leven is. Met meer dan 100+ bruiloften ervaring weten we dat er altijd weer een verrassingseffect op de dag is en dat maakt elke trouwdag bijzonder.

Ons doel is om jullie trouwdag vast te leggen zoals hij is, met alle mooie momenten en emoties. Daarom leren we jullie graag goed kennen tijdens ons kennismakingsgesprek en denkt Lizette met jullie mee over wat bij jullie past, zodat we alle bijzondere momenten van jullie trouwdag kunnen vastleggen.

Als awardwinnend trouwfotograaf in Nederland heb ik mij gespecialiseerd in documentaire trouwfotografie, waarbij ik de dag vastleg zoals hij is, zonder te regisseren. Ik fotografeer niet alleen de grote momenten, maar ook de kleine details en emoties die jullie dag zo speciaal maken.

Op jullie trouwdag hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar en jullie dierbaren, Lizette en haar team zorgen ervoor dat alle mooie herinneringen zorgvuldig voor jullie worden vastgelegd. Met onze ervaring en passie voor trouwfotografie zijn we ervan overtuigd dat we jullie unieke verhaal op de meest authentieke manier kunnen vastleggen. Bekijk hieronder de bruidsparen die jullie zijn voorgeweest!

Bruidspaar in Clingendaelpark, Den Haag - Romantische trouwreportage in Nederland

Award-winning trouwfotograaf in Nederland: Lizette Fotografie

Sinds september 2022 ben ik de trotse drager van de eervolle titel

'Award Winning Wedding Photographer'.

Deze titel is toegekend door vakjury's van gerenommeerde organisaties zoals De Masters of Wedding Photography, This is Reportage en Weddison. Dit is een grote eer en erkenning voor mijn werk als bruidsfotograaf.

Maar voor mij is de grootste prijs het geluk van mijn bruidsparen. Wanneer zij jaren later nog steeds kunnen genieten van de trouwfoto's van hun mooie dag dan is mijn missie geslaagd. Ik leg jullie dag vast zodat jullie later kunnen terugkijken op de liefde, emoties en momenten van jullie huwelijk.

Als Award Winning Wedding Photographer zet ik mijn kennis en ervaring in om jullie dag zo bijzonder mogelijk te maken. Ik richt me op het vastleggen van de mooiste momenten, emoties en details van jullie bruiloft, zodat jullie de herinneringen voor altijd kunnen koesteren. Neem gerust contact met mij op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen en hoe ik jullie huwelijk onvergetelijk kan maken.

Documentaire trouwfotografie

Op jullie trouwdag wil je volop genieten van elkaar en alle bijzondere momenten die deze dag met zich meebrengt. Als fotograaf begrijp ik dat volledig en daarom ben ik er om jullie dag vast te leggen zonder jullie te storen. Ik zorg ervoor dat jullie later de dag opnieuw kunnen beleven zoals hij daadwerkelijk was, met alle momenten en emoties die daarbij horen. Mijn focus ligt op het vastleggen van de echte momenten en emoties, zodat jullie foto's hebben die de sfeer en beleving van jullie trouwdag weerspiegelen.

Als jullie een fotoshoot moment willen inplannen op de dag zelf, maak ik gebruik van Moment Design technieken om spontane momenten en interacties tussen jullie te creëren. Dit zorgt voor foto's waarop jullie liefde voor elkaar centraal staat en jullie op de foto staan zoals jullie echt zijn. Ik vermijd hierbij de traditionele statie portretten en focus me op het vastleggen van de natuurlijke interactie tussen jullie.

Wil je meer weten over mijn werkwijze en wat ik voor jullie kan betekenen op jullie trouwdag? Vraag dan gerust de gratis online trouwbrochure aan en ontdek hoe ik ervoor kan zorgen dat jullie trouwfoto's perfect passen bij jullie speciale dag.

documentaire trouwfotografie, Lizette Fotografie, Trouwfotograaf Rotterdam, Trouwen, Voorbereidingen, Getting Ready

Boek een onvergetelijke Loveshoot voor je bruiloft en krijg prachtige foto's van jullie samen!

Lijkt het jullie ongemakkelijk om op de foto te gaan? Plan dan juist een loveshoot.

Samen kijken we naar welke toffe plek geschikt is voor jullie, waar jullie je op je gemak voelen. 
Voor de een kan dat zijn tijdens een wandeling in het bos of op het strand, of de ander houd van avontuur of de stad. Alles is namelijk mogelijk! 

 Hebben jullie mooie herinneringen op een andere mooie plek? Vertel het mij gerust en we maken er een persoonlijke loveshoot van. 

Geen gedwongen poses, maar juist ontspannen en relaxed op de foto. Pak elkaar maar eens lekker goed vast en geniet van het samen zijn.

TopTip!  plan de loveshoot in op het moment dat je ook je proefkapsel en proefmakeup hebt laten doen voor op je bruiloft. Dan kun je gelijk het resultaat bekijken op de foto's. 

Luxe trouwalbums om jullie
speciale dag te koesteren

Als jullie op zoek zijn naar een manier om jullie trouwfoto's op een speciale manier te bewaren en te koesteren, dan is een trouwalbum de perfecte optie. Bij het digitale tijdperk is het soms verleidelijk om alles op een harde schijf te bewaren, maar er gaat niets boven het vasthouden van een tastbaar album en het herbeleven van jullie speciale dag.

De trouwalbums van Lizette Fotografie worden met veel zorg en aandacht gemaakt en gedrukt op speciaal papier, waardoor de kleuren van jullie foto's behouden blijven en de foto's veel meer diepte krijgen. Het resultaat is een prachtig album dat jullie nog meer zal laten stralen.

Benieuwd naar hoe de albums eruit zien en voelen? Kom gerust bij Lizette langs en bekijk de demo albums. Jullie kunnen ze rustig bekijken, voelen en ruiken en natuurlijk staat de koffie of thee voor jullie klaar! 

 

Komen jullie gezellig langs? 

trouwalbum Lizette Fotografie, Herinneringen bundelen, Trouwalbum, Fotoboek
bottom of page