trouwen witte paard nootdorp
Wedisson award lizette fotografie
trouwfotograaf zuid holland
Lizette Fotografie-64-2
trouwfotograaf vreemde vogel vlaardingen
bruiloft hoeve landzicht nieuwer ter Aa
Lizette Fotografie-11
trouwfotograaf flora boskoop
trouwfotograaf vlaardingen
trouwen vreemde vogel vlaardingen
trouwen in vlaaridngen
bruiloft vlaardingen
trouwen in leiderdorp
lizette fotografie weddisson award
Lizette Fotografie-90.jpg

Lizette op jullie bruiloft? 

Ik fotografeer de sfeer van de dag. Bijvoorbeeld in de vroege uurtjes tijdens de ochtend spits, of iedereen wel op tijd klaar zal zijn, of oma, die bezorgd de sleep vast houdt, omdat hij wel wit moet blijven de hele dag. 

 

Mijn fotografie stijl is losjes en tijdens de fotoreportage maak ik  gebruik van Moment Design technieken om spontane momenten te creeëren, en de echte emoties uit te lokken. Spontaniteit, humor en plezier spelen voor mij een belangrijke rol. Uiteraard zal ik soms hier en daar wat aansturen omdat het licht dan net wat beter valt, maar ik laat jullie trouwerij vooral 'gebeuren' zodat je over 10 jaar nog eens door je trouwalbum bladert en zegt: Ohja! Weet je dit moment nog?! 

Award winnend Trouwfotograaf

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen! Ik behoor tot de award winnende trouwfotografen! Ik heb meegedaan met de internationale Wedisson Awards, waaraan 77 landen meedoen en ruim 9000 professionele trouwfotografen. Zo ontzettend trots dat ik bij de 9% behoor die deze mooie titel mag dragen. Ik ben natuurlijk ontzettend blij, maar dit was mij in mijn eentje natuurlijk niet gelukt. Ontzettend dankbaar ben ik dat mijn bruidsparen mij de volledige creatieve vrijheid en vertrouwen geven waardoor ik zulke mooie herinneringen kan vastleggen voor jullie! 

Gaan wij ook samen op trouwavontuur?

1/2

Loveshoot 

Een loveshoot is een unieke manier om de liefde tussen jou en je partner vast te laten leggen! Je krijgt een romantische fotoshoot op locaties naar keuze in de regio Hellevoetsluis, Spijkenisse, maar natuurlijk ook daarbuiten! Bijvoorbeeld een loveshoot in het Mildenburgbos in Oostvoorne, of laat je liefde vastleggen in de duinen van Rockanje. Hebben jullie mooie herinneringen op een andere mooie plek? Vertel het mij gerust en we maken er een persoonlijke loveshoot van. 

Geen gedwongen poses, maar juist ontspannen en relaxed op de foto. Pak elkaar maar eens lekker goed vast en geniet van het samen zijn! 

Gaan jullie trouwen en willen jullie een persoonlijke foto voor op de uitnodiging? Dit kan natuurlijk ook! Neem contact op voor de mogelijkheden. 

sunset shoot rotterdam
sunset shoot rotterdam

press to zoom
Loveshoot Spanje
Loveshoot Spanje

press to zoom
Lizette Fotografie-114
Lizette Fotografie-114

press to zoom
sunset shoot rotterdam
sunset shoot rotterdam

press to zoom
1/6
trouwfotograaf rijswijk huis te werve

The Perfect Wedding

Lizette Fotografie maakt unieke trouwreportages en huwelijksportretten die vol zitten met emotie. Na het zien van de foto's zul je de dag opnieuw beleven. Het is mijn doel als fotograaf om jullie dag nog mooier te maken en alles vast te leggen voor later.

 

Benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is?

Lieve Woorden

 Een super lieve, rustige fotografe die je op je gemak stelt, helemaal vanzelf. Zij heeft onze trouwfoto’s gemaakt en voor wat wij nu op het voorproefje hebben gezien zijn ze super ! Wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s. Lieve Lizette bedankt dat je erbij was en bedankt voor je gezelligheid en rust tijdens die dag x

trouwfotografie pijnacker
trouwfotografie pijnacker

press to zoom
trouwen in pijnacker
trouwen in pijnacker

press to zoom
trouwfotograaf galderen bruiloft in het bos
trouwfotograaf galderen bruiloft in het bos

press to zoom
trouwfotografie pijnacker
trouwfotografie pijnacker

press to zoom
1/8

Trouwalbum

Nu ik zelf een zoontje heb, laat ik hem mijn schoolfoto's van vroeger zien. Hoe zagen papa en mama eruit toen ze klein waren? En hoe zagen opa en oma eruit in hun jongere jaren? Foto's zijn zo waardevol. En sinds de komst van de digitale fotografie is het natuurlijk makkelijk om alles op een harde schijf ergens te bewaren. Maar een album is toch echt wel een next level belevenis. De albums worden zorgvuldig gemaakt en gedrukt op speciaal papier. Zo krijgen de kleuren en de foto's veel meer diepte en zullen jullie nog meer stralen! 

Zelf een album vasthouden? Kom gezellig langs! Ik heb verschillende demo albums liggen die je kunt bekijken, voelen, ruiken.. En als je toch ook nog iets wil proeven, staat er koffie en thee met wat lekkers klaar! 

1/10