Trouwfotograaf die jullie dag compleet maakt!

 Deze bijzondere dag in jullie leven moet natuurlijk vastgelegd worden.

Om jullie bruiloft zo perfect mogelijk te maken let ik op alle details en denk ik mee met de bruid en de bruidegom. Van tevoren nemen we de bruiloft samen door tijdens een kennismakingsgesprek, zodat de trouwreportage precies wordt wat jullie ervan verwachten.

Lizette Fotografie zorgt voor een unieke, blijvende herinnering aan jullie trouwdag.

Trouwfotograaf kiezen

Bij het kiezen van een trouwfotograaf is het belangrijkste dat je een klik met de fotograaf hebt en dat de stijl van de bruidsfotograaf bij jullie past. Ik noem mijn stijl:  spontaan, ongedwongen. Ik ben een emotiefotograaf met een vleugje journalistiek. Een watte..?? 

Een emotiefotograaf legt alleen de emoties vast zoals ze zijn. Mijn fotografie stijl is losjes en ik gebruik Moment Design technieken om spontane momenten te creeëren. Daar passen dus geen geposeerde en statige foto's bij. Spontaniteit, humor en emoties spelen voor mij een belangrijke rol. Uiteraard zal ik soms hier en daar wat aansturen omdat het licht dan net wat beter valt, maar ik laat jullie trouwerij vooral 'gebeuren'.  Tijdens jullie trouwdag zal ik de momenten fotograferen zoals ze zijn en houd ik mij meer op de achtergrond. Tijdens de reportage zal ik het voortouw nemen om geweldige portretten te schieten!

Trouwfotograaf die met u mee denkt

Out of the box trouwfoto's

 

Kleurrijke trouwfoto's

Trouwfoto's op de journalistieke manier vastgelegd

Spontaan, vrolijk en humor!

Oog voor emoties en sfeer.

Herinneringen voor altijd vastgelegd

Kies een trouwpakket dat bij je past!

The Perfect Wedding

Lizette Fotografie maakt unieke trouwreportages en huwelijksportretten die vol zitten met emotie. Na het zien van de foto's zul je de dag opnieuw beleven. Het is mijn doel als fotograaf om jullie dag nog mooier te maken en alles vast te leggen voor later.

 

Benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is?

Lieve Woorden

 Een super lieve, rustige fotografe die je op je gemak stelt, helemaal vanzelf. Zij heeft onze trouwfoto’s gemaakt en voor wat wij nu op het voorproefje hebben gezien zijn ze super ! Wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s. Lieve Lizette bedankt dat je erbij was en bedankt voor je gezelligheid en rust tijdens die dag x

—  Name, Title

Trouwfotografie Tarieven

Er zijn momenteel nog 8 plekken beschikbaar voor 2019.

 

Basic 

 

Kennismakingsgesprek

6 uur fotografie

Nabewerking van 200 foto's

Minimaal 10 uur nabewerking

Foto's op  USB-stick

incl. mini album van 10x10

met 12 pagina's

preview online

€1150,- 

Royaal

 

Kennismakingsgesprek

8 uur fotografie

Nabewerking van 250 foto's

Minimaal 15 uur nabewerking

Foto's op USB-stick

Trouwalbum 15x15

met 16 pagina's

Online blog 

online privé galerij met de foto's

€ 1575,- 

Deluxe 

 

Kennismakingsgesprek

10 uur fotografie

Nabewerking van 300 foto's

Minimaal 20 uur nabewerking

Foto's op USB-stick

Trouwalbum 20x20

met 24 pagina's

Online blog 

online privé galerij met de foto's

€ 1995,- 

Trouwfotografie extra uren

Lizette Fotografie bied drie basis pakketten aan. Dit zijn de gemiddelde uren die het meest geboekt worden. Wil je extra uren fotografie? Dit kan voor €125 per uur. Daarvoor krijg je gemiddeld 25 bewerkte foto's extra in je pakket! 

SecondShooter en/of videografie

Lizette Fotografie werkt samen met professionele foto- en videografen. Ik beschik uit een groot netwerk waarin kwaliteit voorop staat. Het voordeel daarvan is dat we op elkaar ingespeeld zijn en elkaar zeker niet in de weg lopen! Willen jullie graag gebruik maken van een secondshooter en/of een videograaf uit mijn netwerk op jullie bruiloft, laat het mij weten! 

Een upgrade van jullie trouwalbum? Dat kan!

Vanaf €299 kunnen jullie het trouwalbum upgraden naar een nog luxere versie. Een houten cover, echt leer of een luxe ontworpen logo dat jullie album nog unieker maakt. 

 

Hoe ziet de upgrade eruit?

- Fotoalbum 30x30 cm

- 40 pagina's

- Zorgvuldig geselecteerd

- Embosing op de cover

- Cover van linnen of kunstleer

(hout op aanvraag)

- Luxe bewaarbox bij te bestellen vanaf €50,-

Nog veel meer mogelijkheden!

1/8

Apparatuur om op te vertrouwen!

Bij bruidsfotografie is het van essentieel belang dat je blind kunt vertrouwen op je apparatuur. Daarom maakt Lizette gebruik van 2 fullframe camera's die beschikken over ieder 2 kaartsloten. Dit houd in dat de foto's per camera op 2 verschillende geheugenkaarten worden weggeschreven. Ook neem ik verschillende lichtsterke lenzen mee naar jullie bruiloft, om zo de beste foto's te kunnen maken in verschillende lichtomstandigheden. Tijdens het feest beschik ik over meerdere flitsers, om ook de feestfoto's goed te kunnen belichten. Wil je hier meer over weten? Vraag het mij gerust en ik leg het je graag uit! 

Recente blogs

December 11, 2019

June 12, 2019

February 5, 2019

February 5, 2019

1/3
Please reload

Meer informatie? Laat gerust een berichtje achter!