top of page

Best of Lizette Fotografie 2022

Bijgewerkt op: 24 dec. 2022Wauw! Wat was 2022 een bizar tof, overweldigend, geweldig fotografie jaar!

Ik mocht maar liefst 57x op pad om jullie geluk te fotograferen. Believe me, dat is veel!

Ik geloof zomaar dat ik meer dan 100.000 foto's heb gemaakt! En elke keer was het weer genieten om jullie persoonlijke verhalen te mogen horen, nieuwe mensen te leren kennen, en sommige klanten weer terug zien komen. Ik heb dit jaar de gehele levensloop van de mens mogen vastleggen. Van pas geboren baby's, bruiloften, familieshoots met 40 man tot uitvaart fotografie, alles heeft mijn camera mogen passeren. Maar overal stond telkens weer 1 ding centraal.. En dat was de liefde. En wat was er veeel liefde dit jaar!! Heerlijk!


Ik ben zo ontzettend dankbaar voor mijn mooie werk. Ik heb half Nederland mogen ontdekken, ik ben op de mooiste plekken geweest, van boeren schuren tot het grootste kasteel van Nederland. En met klap op de vuurpijl toch wel de loveshoot in Spanje met een geweldig koppel. Voor herhaling vatbaar! Hint! Hint! :P


Ook mocht ik mijzelf in 2022 Award Winning Wedding Photographer noemen.. Whuuutt!

Een droom die werkelijkheid is geworden, en wat ik stiekem nog steeds niet kan geloven..


Ook heb ik meerdere keren voor zieke collega's last-minute moeten bijspringen op bruiloften. (Met toppunt terwijl ik in het oranje gekleed stond op het schoolplein tijdens de koningsspelen) Ik heb als second shooter gewerkt met de leukste collega's, bij bedrijven geweest, op beurzen gestaan, met super inspirerende collega's afgesproken, en cursussen gevolgd. Het was een vol, druk maar mega afwisselend jaar! Van alles heb ik met volle teugen genoten.


Ook heb ik de mooiste zonsondergangen mogen zien, de warmste omhelzingen, de meest geweldige speeches. Zelf heb ik ook stiekem een traantje gelaten her en der, verscholen achter mijn camera. Ook werd er zeker niet bezuinigd op champagne! Het is jammer dat het jaar er al weer op zit. Maar gelukkig niet voor lang! Want de eerste bruiloften van 2023 staan gelukkig alweer snel voor de deur. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe camera gear uit te proberen en de mooiste herinneringen voor jullie vast te leggen voor later.

Bekijk hier de video van 2022 en geniet met mij mee!Hele fijne feestdagen iedereen en de aller beste wensen alvast voor 2023!

Zie ik jullie dan?


Liefs, Lizette

Love & Wedding Photographer

06-10241767


Volg mij ook op instagram en blijf op de hoogte van de laatste updates: instagram.com/lizettefotografie.nl
360 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page