top of page

Bruiloft Daphne en Ricardo Lommerijk Rotterdam11 juni 2022. De dag van Daphne en Ricardo.


Wat was het weer een geweldige dag! Voor mijn gevoel was het 30 graden buiten, want de weergoden hebben weer hun best gedaan om ook deze buitenbruiloft in Lommerijk Rotterdam goed te laten slagen.


De ochtend begonnen we (de videograaf, mijn 2nd shooter en ik) bij Ricardo's ouderlijk huis in Rotterdam. Paps en Mams hielpen natuurlijk bij alle voorbereidingen, waarna we snel door gingen naar Daphne's ouderlijk huis in Vlaardingen. Daar vond na alle voorbereidingen de firstlook plaats, en reden we door naar het park om daar foto's te maken van dit prachtige stel. Het frisgroen spatte weer van de bomen af, net als de liefde tussen Ricardo en Daphne. (De liefde spatte van elkaar af dan he, niet van de bomen :-P)


Bij aankomst in Lommerijk was het natuurlijk weer een potje genieten! Prachtige bloemstukken en een geweldige setting aan het water. We waren in Rotterdam toch? Niet in Zuid-Frankrijk?! De ceremonie werd begeleid door live gitaarmuziek, en de ceremonie werd voltrokken door Bo, van het Huwelijksbootje. Persoonlijk, Humor, relaxt. Je kon wel horen dat ze veel tijd had gestoken om het bruidspaar echt goed te leren kennen!


Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor taart, een korte speech van paps om de borrel officieel te openen, en natuurlijk champagne! Cheers!


Het bruidspaar werd verrast door hun lieve familie en vrienden met lieve woorden, handgemaakte cadeaus en het schoenenspel. Na het diner was het tijd voor een toetje! Vers schepijs van de ijscowagen. Hoe leuk!


Lieve schatten, ik heb weer van jullie bruiloft genoten vanachter mijn camera! Heel veel plezier met de preview, de rest komt eraan!


Liefs, Lizette

Love & Wedding Photographer lizettefotografie.nl 06-10241767 Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, (win) acties en informatie? Volg mij dan op instagram! instagram.com/lizette_fotografie291 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page