top of page

Bruiloft de Buitenplaats in Vlaardingen

Bijgewerkt op: 17 aug. 2022

19 september 2020 was het eindelijk zover! Ik mocht de bruiloft van Bram en Lizanne fotograferen. Eigenlijk zouden zij al in het voorjaar elkaar het jawoord geven, maar er kwam iets van een virus tussendoor waardoor heel de wereld even op pauze stond. Dus! september was de maand! Alles was gelukkig weer open, en wat een geluk met het weer. De laatste zonnestralen van het jaar leek het wel, want een week later kwamen er allemaal herfststormen het land in. Een extra cadeautje voor het bruidspaar dus!


Deze heerlijke bruiloft vond plaats in Vlaardingen. Na de voorbereidingen van de bruid en bruidegom vond de firstlook plaats. Oma die beneden het bruidspaar woonde, was zo voorzichtig met de sluier en sleep van de jurk, dat ze hem optilde, want de trouwjurk moest en zou wit op de ceremonie aankomen. Oma wist toen alleen nog niet dat we daarna in het park nog een fotoreportage zouden houden :P


Dus je raad het al, na de reportage is de jurk niet geheel spierwit op de locatie aangekomen, maar dat geeft niet. een jurk hoort nou eenmaal geleefd te worden, zeker als je hem maar een keer aan hebt!


Tijdens de ceremonie heb ik echt genoten van de dominee van de kerk. Want met zijn plat Rotterdamse humor en accent, gaf het echt een unieke draai aan de ceremonie! De ceremonie was echt een rollercoaster van emoties. Er werd gelachen, genoten, en gehuild. Een week voor de bruiloft was de oma van Lizanne helaas overleden, en toen het Ave Maria ingezet werd door de live band, raakte dit nummer iedereen. Op dat moment ging de zon nog feller schijnen, en was het een teken, oma was erbij en het was goed.


na de ceremonie volgde er nog een schoenenspel en een heerlijke borrel in de buitenlucht.

Locatie buitenplaats Vlaardingen (www.buitenplaatsvlaardingen.nl) is echt een heerlijk locatie als je een relaxte bruiloft wilt. alles zo goed geregeld, heerlijke sfeer, en een prachtige locatie met rondom ook mooie natuur.


Lieve Lizanne en Bram, wat een geweldige dag was dit ook weer. Een met een gouden randje.


Liefs, Lizette

60 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page