top of page

Bruiloft Vreemde Vogel Vlaardingen

Bijgewerkt op: 14 sep. 2022

Op 9 juli zijn Laura en Jaco getrouwd! Een stel dat lekker alles anders wilde, dus de Vreemde Vogel is Vlaardingen was hier natuurlijk de perfecte locatie voor.


Een drukke dag , met een volle en strakke planning.

Omdat het stel ook nog aan het verhuizen was, hebben ze besloten om samen aan te kleden bij een van de ouders thuis. Jaco hielp zijn bruid met het aantrekken van de jurk. Daarna zijn zij op de bakfiets vertrokken naar de basisschool waar Jaco gymles geeft, waar ze feestelijk werden ontvangen door de gehele school en overladen werden met cadeaus. Alle kinders hadden zo hun best gedaan!


In de gymzaal werd er vervolgens een mini ceremonie gehouden, zodat alle kinderen van de school via een livestream mee konden kijken en er zo toch een beetje bij konden zijn.

Daarna vertrok het stel naar de scouting om daar wat foto's te maken van vroeger en nu, omdat ze elkaar daar jaren geleden hebben ontmoet. Daarna weer, hup, op de bakfiets, om naar de volgende locatie te gaan, namelijk een picknick met vrienden in het Klauterwoud!

En.. het woud deed zijn eer aan, want Jaco klom even in de boom, met uiteraard een scheur in zijn broek als gevolg. gelukkig waren de naaitroepen op locatie en voordat de officiële ceremonie plaatsvond, is nog even snel de broek opgelapt.


Tijdens de ceremonie werd Jaco begeleid door zijn vrienden naar het 'altaar'. waar vervolgens zijn beste vriend de ceremonie begeleide. Dat vind ik altijd zo leuk, iemand uit de persoonlijke kringen die de ceremonie begeleid. Die kent jullie toch altijd beter dan een babs van de gemeente en kan er daardoor net even een extra persoonlijke draai aan geven. Na veel gelachen over de persoonlijke, gênante, hilarische verhalen van dit stel, hebben we heerlijk genoten van de zelfgebakken taarten die familie en vrienden hadden meegenomen.


Laura had nog een kleine verrassing in petto voor Jaco, namelijk een zelf gezongen lied. Dit kwam helemaal out of the blue, maar jeetje meid, ik doe het je niet na! Wat een lef! Echt heel stoer dat je dit doet op je bruiloft.


De avond brak langzaam aan, en het stel trakteerde ons op een ge-wel-dige openingsdans! Gevolgd door een feestelijke après-ski avond inclusief accessoires. En de nacht duurde nog tot in de kleine uurtjes..


Lieve Laura en Jaco, wat heb ik genoten van jullie out of the box bruiloft. Lekker anders, lekker helemaal jullie! Geniet lekker na van de foto's, veel liefs!


Lizette.

132 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page