top of page

Huwelijksaanzoek Strand van Monster

Bijgewerkt op: 6 feb.


Zenuwachtig stond hij op haar te wachten. Lennart had alles geregeld om er een hele bijzondere avond van te maken op het strand van Monster. Picknick spullen, Check! Gitarist, Check! Fotograaf, Check! En natuurlijk de ring. De verlovingring die zo'n mooie bijzondere betekenis heeft voor zijn lieve Jadie. Al een aantal maanden zat ik in het complot. Lennart ging zijn Jadie ten huwelijk vragen. En dat ik bij dit meest bijzondere intieme moment mag zijn, vind ik toch echt een hele eer. Mijn JA had hij alvast, maar daar zat hij verder natuurlijk niet op te wachten :)


Een week voor het aanzoek kwamen Lennart en gitarist Bas bij mij langs om nog even de laatste dingen door te nemen. Locatie was geregeld, en de smoes om Jadie niets te laten vermoeden die dag was bedacht. Lennart zou een borrel op zijn werk hebben, en Jadie gezellig met haar zus uit eten gaan. Het was zover. Jadie was klaar voor een gezellig etentje met haar zus bij de strandtent in Monster. Maar eenmaal daar aangekomen, liet haar zus haar in de steek!

Jadie volgde een spoor van pluimpjes en in een duinpan stond haar Lennart haar op te wachten met die ene vraag:


Lieve Jadie, wil jij met mij trouwen?

Het antwoordt mag duidelijk wezen, deze twee lieverds gaan binnenkort trouwen! Wat een geweldige avond was dit, en de weergoden brachten een spectaculair wolken spektakel als cadeautje tijdens de zonsondergang. Wat was dit weer een dag vol mooie cadeautjes! Lieve schatten, ik heb achter mijn camera een paar traantjes weg gepinkt, wat zijn jullie leuk en lief. Ik wens jullie heel veel geluk samen en heel veel liefde. Liefs, Lizette


Love & Wedding Photographer

+316-10241767

Follow me on instagram! instagram.com/lizette_fotografie117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page