top of page

Trouwen bij Kasteel de Haar UtrechtEen bruiloft bij Kasteel de Haar in Utrecht stond altijd al eens hoog op mijn lijstje.

Samen met mijn trouwfotografie collega Paco van Leeuwen maakten wij ons klaar voor een geweldige trouwdag bij Kasteel de Haar. Het aankleden van de bruid werd gefotografeerd door mijn collega Paco, ik startte mijn dag bij de bruidegom.

Na de firstlook vertrokken bij voor de trouwreportage naar het Kasteel. En alles klopte deze dag! Een geweldig bruidspaar, een kleine meid die ondertussen ook de show stal ( voordeel van twee fotografen! we kunnen ons beiden focussen op iets anders tijdens jullie dag), geweldig weer en natuurlijk een top locatie om te trouwen!


Het bruidspaar zei elkaar het jawoord in de kapel van Kasteel de Haar. Een mooie ceremonie, met een lag en een traan, een mooie speech en het zonnetje door het glas in lood. om kippenvel van te krijgen zo mooi!


Daarna was het tijd voor taart, borrelen, diner en hadden we geluk.. We sloten deze mooie dag af met een geweldige herfstzon om het sprookje helemaal compleet te maken.


En de leefden nog lang en gelukkig.


The End

Liefs, Lizette

Love & Wedding Photographer

06-10241767


Volg mij ook op instagram en blijf op de hoogte van de laatste updates: instagram.com/lizettefotografie.nltrouwen in Utrecht

trouwfotograaf Utrecht

trouwen Kasteel de Haar

trouwfotograaf Kasteel de Haar

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Breda

Trouwfotograaf Dordrecht

Trouwfotograaf Den Haag

Trouwfotografie

Trouwfotograaf


160 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page