top of page

Waarom een fotoshoot boeken op je vakantie een goed idee is!


Je hebt er lang naartoe geleefd en eindelijk staat dan de vakantie voor de deur! Of je nu in het vliegtuig stapt, naar de camping gaat of lekker thuisblijft, in de vakantie worden altijd foto's gemaakt! mooie foto's van de zonsondergang, het lekkere eten en selfies bij de waterval. Heel leuk allemaal, maar hoe leuk is het om juist op vakantie een leuke fotoshoot te doen?

Ik ben net terug uit Mallorca en heb daar een fotoshoot gepland met mijn gezin. Dit is voor ons een leuke manier of goede foto's te hebben waar we leuk met zijn drieën op staan, maar ook echt even een fijn familiemomentje hebben met elkaar. Fotograaf Lena Ivanovska () nam ons mee naar de rotsen van Mallorca en daarna nog even naar het bos verderop. We zijn ontzettend blij met het resultaat en ik kan iedereen aanraden om in de vakantie een gezinsshoot te plannen! meer werk zien van Lena? Kijk dan op www.ivanovska.com

De omgeving

Boek je een fotograaf op je vakantie bestemming, dan heb je grote kans dat je op plekken komt waar je zelf als toerist niet zo snel zelf zou komen. Een lokale fotograaf kent de omgeviing goed en weet de mooie plekken snel te vinden! Stem wel goed van te voren af waar jullie van houden. Ben je meer een stadsmens of houden jullie van de natuur?

Ander perspectief

In plaats van alleen foto's van papa met kind(eren) of mama met kind(eren) en selfies, krijg je hele leuke foto's van het hele gezin. Erg waardevol voor later! Wij hebben gekozen van Lena omdat ik op haar website leuke overzichtsfoto's zag, dus minder geposeerde foto's (hoe ik het zelf ook fijn vind om mijn klanten te fotografen!)

Stijl van de fotograaf

Bij het kiezen van een geschikte fotograaf op jullie vakantie is het belangrijk om een stijl te kiezen die bij jullie pas. Houden jullie van lichte en romantische sfeer? Of juist fel en heel kleurrijk? of misschien past dark & moody wel bij jullie. Iedereen is anders en zo ook elke fotograaf. Kijk naar het portfolio op de website en kies waar jullie blij van worden!

Mooi aandenken

Het is natuurlijk zonde om de vakantie foto's op de computer te laten staan en er nooit meer naar te kijken. Daarom maken wij van elke vakantie een mooi album met daarin de foto's van de fotoshoot. Zo kunnen we de albums er makkelijk bij pakken en op verjaardagen aan familie en vrienden laten zien! (ook leuk voor oma zonder facebook ;) )

Heb ik je kunnen overtuigen om een fotoshoot te doen op vakantie? Leuk! Geniet van jullie vakantie en mocht je nog meer tips willen, neem dan gerust contact met mij op!

Liefs, Lizette


81 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page