top of page

Bruiloft Chloë & Nienke Het Ruiterhuys in Bakkum

Bijgewerkt op: 12 sep. 2022
Op 25 oktober 2019 was het zover. De bruiloft van Chloë en Nienke!

Ik mocht erbij zijn als second shooter van Kelly Loup. En wat een prachtige dag was dit, en wat een geweldige locatie!


Als eerste hebben we de voorbereidingen gefotografeerd. Kelly bij bruid Chloë, en ik bij bruid Nienke. Handig als je twee fotografen hebt! Nienke kreeg hulp van haar vader tijdens het aantrekken van de jurk. Dit ging natuurlijk onder streng toeziend oog van moeders, maar haar vader deed het fantastisch!

En een leuk detail: Nienke's favorieten parfum is natuurlijk: Chloé.

De bruiden maakte zich klaar voor de first-look in de tuin, terwijl opa nog even een scheerbeurt kreeg van zijn kleinzoon. Zo was ook opa helemaal klaar voor de grote dag!

Na de First-look zijn we naar een natuurgebied op de route gegaan voor de reportage. Daarna snel naar de trouwlocatie. Echt een geweldige plek, Het Ruiterhuys in Bakkum! Tussen de paardenstallen loop je naar de trouwzaal, waar moederkip en haar kuikens je staan op te wachten. Heel knus en gezellig aangekleed.


De ceremonie was erg emotioneel. Wat een lieve schatten zijn Chloë en Nienke, en wat een liefdevolle en warme familie hebben zij. Het bruidspaar werd tijdens de ceremonie toegesproken voor familie en vrienden waardoor het extra persoonlijk werd.


Daarna was het natuurlijk ook tijd voor taart, het diner en kon er eindeloos gefeest worden.

Als afsluiter deden we buiten nog een toffe champagne shot, uiteraard met een roze twist voor deze twee prachtige bruiden!


Lieve Chloë en Nienke, Ik heb genoten van jullie bruiloft en bedankt voor het vertrouwen dat ik mee mocht als second shooter. Ik wens jullie veel liefde en al het geluk toe, en op naar een mooie toekomst met een kleintje op komst! Gefeliciteerd!


Liefs, LizetteOok trouwplannen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om meer te weten over mijn werkwijze, tarieven en verschillende pakketten.


Liefs, Lizette256 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page