top of page

Bruiloft Landgoed Robarcher's Watermolen in Hauwert

Bijgewerkt op: 11 jan. 2022


Op 31 augustus 2018 mocht in naar het hoge noorden afreizen om de bruiloft van Jelle en Nienke vast te leggen. Ik deed dit als secondshooter bij Alvafotografie. Wat een heerlijke dag was dit! Heerlijk weer, lief bruidspaar, toffe locatie en een prachtige zonsondergang. Wat wil je nog meer als bruidsfotograaf?

The Getting Ready

Mijn dag begon bij de voorbereidingen van de bruidegom. Jelle was in zijn ouderlijk huis, met zijn broers, zussen en ouders. Hoe leuk om de dag zo te starten! Buiten verzamelden nog wat andere familie en vrienden, om met zijn allen vanaf daar naar de trouw locatie te gaan. Heerlijk, om de emoties te zien! Kleine jongens worden ineens echt groot op een bruiloft ;)

Ceremonie

De ceremonie vond plaats in de tuin van Robarcher's Watermolen. Een oud landhuis in Hauwert. De grote tuin leende zich perfect voor de buiten ceremonie deze dag! Nienke werd traditioneel weggegeven door haar vader. Wat een prachtige jurk! Niels boft maar, dat deze bruid nu zijn vrouw is! De tante van Nienke sprak voor deze gelegenheid als BABS wat extra bijzonder was. Er werd live gezonden door Marianne Lighthart wat de ceremonie extra sfeer gaf. In 1 woord: Genieten!

Receptie

Na de ceremonie werd de taart aangesneden en was het tijd voor felicitaties. Het hoge woord is eruit, en nu is het tijd om te relaxen en klaar te maken voor het feest. Een heerlijk ontspannen moment vind ik dit altijd! Familie en vrienden zoeken elkaar op, maken een praatje en genieten. Vaak het het maar kleine momentjes van een paar seconde, die een heel verhaal kunnen vertellen hoe de band is. mijn focus ligt altijd op de emoties!

Sunset shoot

Mijn favoriete deel van de dag! Ik probeer hier tijdens het kennismakingsgesprek altijd even een half uurtje voor te plannen in de dagplanning. De dag is voorbij, het bruidspaar maakt zich op voor het feest en de daggasten stromen langzaam binnen. Nog heel even tijd voor elkaar en genieten van de zonsondergang! Een mooie afsluiter van de dag dus.

Lieve Nienke en Jelle,

Wat zijn jullie leuk! en wat heb ik genoten van jullie mooie dag met gouden randje. Bedankt dat ik jullie dag heb mogen vastleggen als secondshooter, het was een eer om naar het hoge noorden af te mogen reizen! Geniet van alle foto's, ik hoop dat jullie lang van deze blijvende herinnering mogen genieten.

Liefs, Lizette


143 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page