top of page

Bruiloft Dionne en Tom Landgoed Ter Werve in Rijswijk

Bijgewerkt op: 5 jun. 2020

30 augustus 2019 was de dag voor Dionne en Tom. En wat een geluk. Het was stralend weer, dus de buitenbruiloft kon doorgaan! Zij trouwden bij Landgoed Ter Werve in Rijswijk. Wat een schitterende locatie is dit!


In de ochtend startte ik bij Dionne voor The Getting Ready. Daarna naar Tom, die hulp kreeg van zijn broer. Voor de First-look had Dionne eerst nog even een momentje samen met haar vader, die voor het eerst zag hoe zijn dochter getransformeerd was in een echte bruid. Prachtig! Tom belde aan en daar zagen de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst. Klaar voor hun trouwdag! Na wat kleine opstart problemen met de kever, lukte het toch om op weg te gaan naar het landgoed.


Aangekomen bij Landgoed Ter Werve begonnen we met een korte reportage. Dit moest allemaal heel snel voordat de gasten zouden arriveren.

Aan alle details waren gedacht. De pergola was prachtig versierd, overal hingen mooie borden zodat de gasten wisten waar ze heen moesten, er stonden mega boeketten op de plek van de ceremonie en ook de stoelen waren gedecoreerd.


Tijdens de ceremonie lazen Dionne en Tom geloftes aan elkaar voor. Deze deden ze vervolgens in een kistje die ze ter plekke dicht timmerde om over vijf jaar samen open te maken en nog eens samen door te lezen. Bijgevoegd waren ook wat polaroid foto's die ik die dag heb geschoten en een flesje wijn. Super origineel!


Na de taart was het ook tijd voor de groepsfoto's, en aansluitend het diner. Daarna heeft het bruidspaar nog in de late uurtjes gefeest op deze schitterende locatie.


Lieve Tom en Dionne, wat heb ik genoten van jullie geweldige dag. Alles was tip top in orde geregeld en tot in de details aan gedacht. Jullie liefde voor elkaar en van vrienden en familie was te voelen, en ook goed te zien. koester deze momenten met elkaar. Ik heb van achter mijn camera met jullie mee genoten! Geniet van en met elkaar!


Liefs, Lizette


72 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page