top of page

Bruiloft landgoed Luchtenburg Ulvenhout

Bijgewerkt op: 11 jan. 2022


29 augustus 2018 was de mooiste dag van Niels en Suzanne. Deze Bruiloft fotografeerde ik als secondshooter bij Alvafotografie. Ik ontmoette Niels in Hotel Nassau in Breda. Alva fotografeerde de Getting Ready bij bruid Suzanne. Het voordeel van een vaste secondshooter is dat je op deze manier niet alleen extra foto's op de dag zelf krijgt, maar ook een compleet overzicht kunt maken. Zo zijn er vier paar ogen die de dag voor jullie vast kunnen leggen! Hierbij een klein overzicht van de dag van Niels en Suzanne vanuit mijn ogen.

The 'Getting Ready'

Bij Niels mocht ik ook weer een tof doucheshot maken! Zo leuk om te doen! Voor de mannen soms best een uitdaging, want om het doucheshot echt perfect te maken, ben je snel 10 minuten bezig. Het licht, het water, de expressie, de pose.. Alles moet kloppen in de foto! Na het doucheshot kwam de moeder van Niels hem helpen met aankleden. De manchettenknopen werden omgedaan en de stropdas werd gestrikt. Fijn als moeder ervaring heeft!

First Look

Suzanne en Niels wonen al een tijdje samen in een schitterend huis. Suzanne had zich daar aangekleed en ik reed met Niels vanaf het hotel in de VW bus mee naar hun huis voor de First Look. Niels was toch wel een beetje zenuwachtig, want hij had totaal geen idee wat hij kon verwachten! Het wachten werd beloond, want Suzanne zag er schitterend uit! Familie en vrienden stonden het bruidspaar op te wachten in de achtertuin. Ook zij waren nog vol spanning. Na de First Look met de familie en vrienden, kon er geproost worden met champagne.

Ceremonie

De ceremonie vond plaats bij het schitterende Landhuis Luchtenburg. Helaas regende het de hele dag, en werd er daarom besloten om de ceremonie binnen te houden in de oude schuur. Het was er enorm knus! De schuur was schitterend versierd met mooie bloemstukken en zachtjes hoorde je het buiten regenen. Suzanne werd voor de ceremonie traditioneel weggegeven door haar vader. De ceremonie werd begeleid door de vader van Niels, wat erg emotioneel was. Prachtig om de sterke familiebanden te zien tijdens een bruiloft. Elke keer vind ik het zo onwijs bijzonder om deze emoties vast te mogen leggen.

Lieve Suzanne en Niels,

Bedankt dat ik jullie mooie dag heb mogen vastleggen. Ik hoop dat jullie nog lang zullen nagenieten van deze bijzondere dag. Veel liefs, Lizette


89 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page