top of page

Herfst bruiloft in Nieuwegein


Ruim een jaar geleden ontmoetten Loraine, Martijn en ik elkaar. Loraine en ik zaten in een gezamenlijke Facebookgroep voor vrouwelijke ondernemers. Ze zag mijn pagina voorbij komen en nam contact met mij op. We spraken af voor een kennismakingsgesprek en dat klikte gelijk!

Al snel kreeg ik te horen dat ik hun bruiloft op 16 november 2018 mocht vastleggen.

Vorige maand spraken we elkaar nog een keer om de laatste details van hun bruiloft door te nemen.

En dit is de sneakpreview van het eindresultaat.

De 'getting ready'

Vrijdag 16 november was het eindelijk zover! Loraine en Martijn waren samen thuis en maakten zich, in aparte kamers, klaar voor de bruiloft. Er was een hele relaxte sfeer. Ze wisten wel al van elkaar wat ze aan zouden hebben. Loraine en Martijn doen namelijk echt alles samen!

Tijdens de "first look" betrapte ik Martijn toch op een paar kleine zenuwen. Het plaatje is nu helemaal af!

De Reportage

Onderweg naar Nieuwegein was het erg mistig in de ochtend. Toen we in het bos aankwamen voor de reportage kwam de zon plotseling door en begon de temperatuur iets op te lopen! Gelukkiger kun je mij niet maken. Het bos kleurde zich met prachtige herfsttinten! De prachtig roze trouwjurk van Loraine kwam helemaal tot zijn recht.! Ik stel voor, om het trouwseizoen te verplaatsen naar de herfst! Dit wil ik namelijk echt vaker! Special credits naar de ceremoniemeester van Martijn en Loraine: Klaas! Een geweldige assistent tijdens de reportage! Dank daarvoor.

De Boerderij

Ik vraag mijn bruidsparen altijd wat een betekenisvolle locatie is voor hen. Loraine kwam gelijk met het idee om foto's te maken bij de boerderij waar haar familie is opgegroeid. Helaas is de boerderij niet meer in de familie, maar mochten we de locatie wel nog even kort gebruiken voor de fotoreportage.

De Trouwceremonie

Na de trouwreportage snel de auto in om op te warmen! Ondanks het zonnetje was het toch aardig fris buiten. Ook niet gek natuurlijk midden november. We hebben echt geluk met dit prachtige weer!

De trouwceremonie vond plaats bij Brasserie Joris in Nieuwegein. Een gezellige locatie naast het stadhuis, perfect voor de intieme bruiloft van Martijn en Loraine. Totaal waren er namelijk 14 gasten. De sfeer was heel gezellig en vooral het bruidsmeisje stal de show! Het bloemenmandje moest namelijk leeg. Maakte niet uit hoe, maar het mandje was écht leeg na 5 minuten.

Lieve Loraine en Martijn,

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het vertrouwen in mij als jullie bruidsfotograaf. Ik heb lang naar jullie bruiloft uitgekeken en het was voor mij echt een knaller om het trouwseizoen van 2018 mee af te sluiten.

Ik hoop dat jullie bruiloft net zo was als jullie in gedachten hadden en dat jullie in de avond nog lang de liefde hebben gevierd met jullie familie en vrienden. Ik wens jullie voor de toekomst al het geluk en nog veel liefde toe. veel plezier met deze (iet wat uit de hand gelopen :P) preview!

Veel liefs, Lizette


163 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page