top of page

Bruiloft Brasserie Buitenhuis in Valkenburg

Bijgewerkt op: 11 jan. 2022


25 mei 2018 was de dag van Laura en Youp! Zij gaven elkaar het jawoord in Valkenburg. Deze bruiloft fotografeerde ik als second shooter bij Alvafotografie. Alva was 's ochtends bij het aankleden van Laura en ik zou de voorbereidingen van Youp vastleggen. Voor mij echt een aanrader om ook de voorbereidingen van de bruidegom vast te leggen. Zo heb je een compleet verhaal en ziet de bruid ook achteraf hoe het bij de mannen ging.

Douche shot en emotionele speech

De ochtend begon met een doucheshot. Super tof om te fotograferen. Het geeft gelijk een verfrissende start van de dag! De vader van Youp hielp hem met het aankleden. Er waren veel vrienden van Youp aanwezig en ook zijn moeder en zussen mochten niet ontbreken. De bruidegom had voor deze speciale gelegenheid een mooie speech voorbereid, die vanaf de eerste zin heel emotioneel was. Schitterend om te zien hoe close deze lieve familie is, en nog specialer om vast te mogen leggen voor mij als fotograaf. Natuurlijk werd daar om half 11 in de ochtend op gedronken met een Corona biertje! Het is tenslotte feest vandaag!

De Ceremonie

Ook tijdens de ceremonie was er veel ruimte voor de emoties. Laura en Youp hadden samen veel meegemaakt. Liefde overwint alles en dat kwam hier zo mooi tot zijn recht! Speeches waar ik zelfs een brok van in mijn keel kreeg, een BABS met alle lachers aan zijn hand en een heerlijk zonnetje. Alles klopte tijdens de trouwceremonie op de bruiloft van Laura en Youp.

Het trouwfeest

Na de ceremonie kon er gefeest worden! Maar niet voordat het kersverse bruidspaar werd toegesproken door de beste vriendin van Laura. Speciaal voor deze gelegenheid kwam zij overgevlogen vanaf de andere kant van de wereld. Hier werd de liefde ook weer bevestigd. Wat fijn om zulke toppers aanwezig te hebben op de belangrijkste dag van jullie leven! Het feest barstte los met een fenomenale openingsdans op Despacito. Ge-wel-dig! Wat een heerlijk energie tijdens deze bruiloft.

Lieve Laura en Youp,

Ik heb echt genoten van jullie bruiloft. De sfeer, de mensen, het feest en vooral jullie liefde voor elkaar. Elke seconde was genieten! Heel veel geluk samen en geniet elke dag van elkaar zoals jullie op jullie trouwdag deden.

Liefs, Lizette


183 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page